güzel bir iş hayvanlarla dost olmak aslında ama dediğim gibi küçükken başımdan geçen bi olay yüzünden ufacık köpeklerden bile çekiniyorum. yakın zamanda bide motorlayken kovaladılar iyice perçinlendi korkum :(Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
güzel bir iş hayvanlarla dost olmak aslında ama dediğim gibi küçükken başımdan geçen bi olay yüzünden ufacık köpeklerden bile çekiniyorum. yakın zamanda bide motorlayken kovaladılar iyice perçinlendi korkum :(Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
Valla motorlayken kovalanma hadisesi benim de başıma geldi... Cidden yapacak bişey yok o durumda... Çok pis hamlediyo şerefsizler :D :D
Evet arkadaşlar firmanın yazılı uyarı çekmesi gayet normal ya köpeğin psikolojisi bozulup korumak ile görevli olduğu firmanın yetkilerinin imzasını taklit edip kredi alırsa veya şirket mallarını zimmetine geçirirse veya alkole alışıp alem yapmaya kalkarsa ?????? yaa değilmi köpek diye küçümsemeyin akıllı hayvandır. mazallah biraz işe uyanırsa ihaleye bile fesat karıştırır.
Madem akıllı neden beni hep delisi buluyor.Akıllı köpek yoktur dengesiz köpek vardır.Alıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
abee eyt hos allahın ıtı çüü be ustumu kırletıyor eyt beya abe sana kım kral dıyor suna bak kapcık agızlı encık :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
sancezz bunu türkçe meali nedir .... :mrgreen:
bunun turkcesını soylemem tamamen soparca ogren bızım soyumuz romanlardan gelmekte atalarımda benım gıbı uj bej :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
hayda yazma o zaman be az çok anladım pek iyi şeyler demiyon onuda anladım .... bi uj bej öğrenmediğim kaldı zaten onuda öğreniyim..
bak anlamamısın orada kopekle olan bır dıyalogum var sadece kopekle bıraz soparca konustum oda bızım oranın kopegı asagkı cıngenelerındı sattılar guvenlıge ondan tanıdım uj bej kelıme ettım ama kızdım ustume atladı sevdı benı ondan kızdım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
ne güzel işte ama bu senin konuşmanı köpekte çok anlamamıştır ... yazık hem ne güzel işte sevmiş seni hayvancaz ne olcak kirlensin üstün onun sevmesi yeter..