-
Aramıza hoşgeldin. Ehliyet olayını aciklmislar. 1500 lira da ekipman için gayet yeterli bir miktar.
2. El motor konusunda ise motor kullanan birisi ile birlikte bakman daha mantıklı olur. Bildiğin bir tamirci olmasa bile rastgele bir tamirciye bile gitsen sana yardımcı olacaklardır. En azından motorun düzgün olup olmadığını az çok söylerler.
-
RR forumlarına hoşgeldiniz..
-
Merhaba Onur. Kırşehir'den aramıza hoş geldin arkadaşlar gerekli bilgilendirmeyi yapmış inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun :) 8)
-
öncelikle hoş geldin Onur, ekipman konusunda bütçen kask,mont,eldiven için yeterli ben de yaklaşık 1500 liraya toparladım bu üçünü. Ehliyet konusunda yaş itibari ile a2 alabiliyorsun kursa gidip kayıt olman gerekiyor sonrasında pratik eğitimleri mümkün olduğunca kaçırmadan tamamla ki direksiyon sınavı sürecinde ve sonrasında sorun yaşamayasın.
bulunduğun bölge olarak Ankara sana yakın olduğu için Ankara civarından bir motor bakman tavsiyem olacaktır, forumda servis bilgileri var ve Ankara teşkilatındaki arkadaşlarda seve seve yardımcı olacaklardır diye düşünüyorum.
umarım gönlüne göre bir makinaya tez zamanda kavuşursun, tekerin hep düz bassın.
-
Kardeşim hoşgeldin gerekli tüm bilgileri almışsın.Motor konusunda yardımcı olabilirim birlikle yol yaptığım bi abim sıfır aldığı 150 klasiği satiyor.Makina tertemiz ve düşük km için rahat olsun :)
-
Onur Foruma hoşgeldin yakın zamanda aramızda görmek dileği ile.
-
Kardesim guzel ailemize hosgeldin.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Merhaba Onur hoşgeldin aramıza :) a2'yi b ile birlikte alsaydın daha uyguna gelirdi ama geçmiş artık kaydını yaptır bi an önce sadece direksyona gireceksin. Umarım en yakın zamanda da gönlündeki makineye kavuşursun :)
-
Aramıza hoşgeldin bende 150 ile başladım gayet uygun başlangıç için ve rahat bir motor izmirden satmayı düşünende benim ama uzaktasın malesef umarım uygun ve temiz bir motor bulabilirsin tabi öncelik olarak ehliyeti ihmal etme :)
-
Onur kardeşim hoşgeldin, inşallah istediğin makineye kavuşursun.
ekipman ve ehliyet olmadan sakın o seleye oturma !!!
şimdiden tekerin düz bassın.