o iş tamam , sen sıkma canını sadece ilgini eksik etme ;) ayrıca güzel anı olmuş ve bunu burdan anlatman ayrıca cesaretinden dolayı tebrik ederim, eğlenceli biri olduğun kesin. o kız senin ;)
Yazdırılabilir Görünüm
o iş tamam , sen sıkma canını sadece ilgini eksik etme ;) ayrıca güzel anı olmuş ve bunu burdan anlatman ayrıca cesaretinden dolayı tebrik ederim, eğlenceli biri olduğun kesin. o kız senin ;)
Tebrik ederim hikayenin devamını canlı anlatımanı merakla bekliyorum :)
Hoş bir anı olmuş devamındada hayırlısı olur umarım merakla bekliyorum :)
çok samimi bir yazı olmuş, gülümseyerek okudum :) umarım devamı gelir. bize de ancak abdullah abi, hüseyin, ahmet, mehmet artçı olsun. yok ki şöyle güzel yazılar yazdıracak, motoru seven bir dişi :D
Okumaktan keyif aldım bu makineler bize her türlü duyguyu tattirir 4 gündür suremiyorum ve çok özledim
Cok güzel şeyler yaşamışsin inşallah devami gelir :)
Bize anlattığın gibi kıza da duygularını anlatabilirsen ve cevap alırsan sıkı sıkı tut bir daha bırakma 😀
Özgür yaşa,mutlu yaşlan..
Söz veriyorum en kısa zamanda aranızda olucam ve bunu süreklilik haline getiricem. Hepinizin tepkileri birbirinden güzel. Okurken bir daha heyecanlandım. Hiç tanımadığım adamlar burda beni gülümsetiyor. Bu da bana çok iyi geldi :)))
Beyaz dizi gibi :)