-
Öncelikle yoğun kış şartlarında kesinlikle motora binmemeni tavsiye ederim. Ehliyetini yeni aldığın için sürüş tecrübenin olmadığını düşünerek yazıyorum. Allah korusun , bu havada ,kaygan,buzlu yollarda yapılacak en ufak bir hata geri dönülmez bir yola sokabilir seni. Bizim için önce sağlığın önemli..
Sigorta çok fazla çıkmış. Muhakkak farklı firmalardan araştır. Arkadaşlarımın da dediği gibi fiyatlar anlık değişebiliyor,tanıdık bir sigortacı var ise yardımcı olmasını iste.
-
Kış şartlarında aktif kullanmayı düşünmüyorum. Açıkçası motor için eşimi zor razı ettim ve bunu riske atmamalıyım sigorta ile ilgilgili dayım yardımcı oldu. Ilk motor olduğu için daha uygunu zor gibi görünüyor. Sigortam.netten teklifler aldım en uygunu 940 tl çıktı oradan. Zinciri yanımda çantada taşımak istiyorum. Bu ağırlıkla zorlanirmiyim acaba ? Birde çanta seçimi, çanta demiri vs konusunda neye dikkat etmem gerek. Çanta beğendim aldım. Uymama ihtimali var mi
-
motosiklette çantadaki eşyalarınız dengeli ve eşit ağırlıkta olmalı yoksa size sıkıntı yaratabilir sürüşünüzde çanta demiri beğendiğiniz modele uygun yaptırabilirsiniz sorun olacağını zannetmiyorum. ekipman konusunda da gerek bot gerek eldiven gereken pantolon bütçeniz el verdiğinde hiçbirinden feragat etmeyin derim
-
Motorunuz hayırlısı olsun, tabiki sizin kararınız ama kilitler için ayırdığınız bütçeyi koruma ekipmanlarına ayırmanız sizin yararınıza olur bence. Oturduğuz çevre nasıl bilemem ama motorun fiyatı belli, cana geleceğine mala gelsin derler o yüzden kilit yerine ekipman 8) :)
-
Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın
-
Arkadaşlar ruhsat, plaka ve ehliyet olayı tamamdır. haftaya motoru teslim alıcam. Motor arka çanta ve yan çanta için demirleride hallettim. Arka tarafı sırt çantası için kullanmayı düşünüyorum. Fakat yan çanta olarak kilitli bir model önerisi olan varsa sevinirim. Ona karar veremedim ?
-
Hayırlı olsun, bence de çok yerinde bir tercih olmuş.
Sigortayı araştırmadan yaptırmamalı. Ama ilk motorlarda yüksek çıktığını biliyorum.