-
bu ne laa.. motosikletmi o yerdeki şey...allah korumuş yavv..
elemanın sigortasını yaptınızmı yunus emre....çocuun başına bişi gelse öttürürler haberin olsun....
35 kişi çalıştırdığım zamanlar 15 tanesi sigortalıydı.. hep sigortasız elemanların başına gelirdi ne gelirse .. ben çok çektim haberin olsun... değişik bi yönden baktım olaya belki ama aklıma geldi işte... :?
-
-
geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış.
-
yaaaa!çok kötü bir kaza büyyük geçmis olsun elemana.yinede allah korumus o yıgının arasından :(
-
saolun abilerim saolun allah korudu gerçekten
-
Geçmiş olsun.Dandikte olsa Allah'tan o kaskı takmış.
-
dandik mandik arkadaşlar takmakda fayda var ya hiç takmasaydı allah korumuş geçmiş olsun elemanına yeaks
-
çok geçmiş olsun. allah korumuş hakikaten . bu arada sizin dükkandan çıkıp yakında olmuş sanırım kaza ve bu hale gelebilmesi için gazı sonuna kadar açmış sanırım arkadaş. Yeaks daha sağlam bir kask vermenin yanında kontrolsüz gaz açmaması konusunda da uyarı ve eğitimde vermen gerekiyor.
tekrar çok geçmiş olsun.
-
Çok büyük geçmiş olsun. o nasıl bir motor öyle,, resmen akordion gibi olmuş. allahtan arada sıkışmamış verilmiş sadakası varmış. bu kask meselesine gelince ,, kartondan da olsa muhakkak bişiler olması lazım kafada. kasktıs olmaktan sa dandik bir kask bile olması gerekir.
-
Scooter ve motosiklet aleminin en dandik motoru o yerde yatan kangdadır. Aman Onu alacak arkadaşlarınız varsa uzak dursun ona vereceği parayı yaksın ama o motoru almasın ruh sağlığı için