fsarioglu Nickli Üyeden Alıntı
işte gönlüm rr 250e-9b balansörsüz var da bu fiyatlara alırsak balansör sart ki benim okulum 35 km uzak git gel 70 dayanılmaz o yüzden 2011 sonrası arıyorum ayrıca 8-10 bin bişi lazım ki yıllık ortalama ben 12 bin km yapıyorum okul iş sadece :/ ayrıca dediğiniz tüm motorlara baktım 1 haftadır bütün ilanları açmısım sahibindende belki bilmediğim bi model söyleyebilirsiniz diye açtım konuyu ama sanırım yok gibi şimdilik arastırmaya devam ediyorum bu arada aranıza yeni katıldım zaten chopper da kendimi buldum hiç kafamda yoktu simdiye kadar motor cok derinlere gömmüştüm ama gidip ehliyet kursuna basvurdum önce motor alıcam dedim ailemde destek oldu sağolsunlar o zaman yapılcak tek sey 150 cc alıp 1 sene binmek gibi onunda satması acısından korkuyorum ayrıca hızlanması yeterli olur mu tırlarlın cirit attığı yolda emin olamıyorum he bi de ekipman için direk bi aylığımı ayırdım bu para sadece motor için ekipman olmazsa olmazımız :) he özellikle bi de dolar kuru referandum ve yaz sezonı yüzünden fiyatllar yükselmeden acele etmek istiyorum sizce de bu dediklerimin fiyatlara bi etkisi olur mu ben mi öyle düşünüyorum ? çok teşekkür ediyorum canım raptor rider ailesi :)