Güzel çalışma olmuş sağlık olsun bidaha yaparsiniz
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Güzel çalışma olmuş sağlık olsun bidaha yaparsiniz
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
açıklamaları okumadan sonucu göreyim diye hızlı hızlı indim ama böyle bir son beklemiyordum geçmiş olsun diyelim, umarım elinde kalıbı tekrar çıkaracak ölçülerin duruyordur bunca emek boşa gitmemiş olur..
Çalışmanız gerçekten çok saygı duyulacak nitelikte ;-) sabrınız size daha iyisini yapma fırsatı verecek Bu emeğin sonucu güzel olacak bence ;-) Ayrıca paylaşımınız gerçekten güzel fikirler verdi çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık ;-)
Macera filmi izler gibi heyecanla okudum. Güzel sonucu da alacağınızdan eminim. Oğlunuz da istemeden yapmıştır, tekrarı ustalik eseri olcak bence. Merakla bekliyoruz [emoji1363]
Öncelikle emeğinize elinize sağlik. Bitince eminim çok güzel olacak.
Elimde kalıbın ölçüleri ve bir şeması var fakat zaman sorunu ve bıkkınlık var şuan için kısa süre içersinde tekrar yapmayı düşünmüyorum aklıma eserse ilerde yaparım. Artık başka bahara kaldı. Hepinize teşekkür ederim
ben de tek tek satır satır okudum. finali merakla beklerken :) dizi film gibi. ufaklığın canı sağ olsun.
açıkcası fikri çok beğendim. İmkan olsa bende bir tane edinmek isterim.
Seçkin,
eline ve emeğine sağlık, nasıl bir yol izleneceği konusunda detaylı bir çalışma olmuş. Fikir ve yol haritasını oluşturmuşsun. Sağlık, keyif yerinde olduğunda tamamlarsın. Ufaklığın gözlerinden öperim, onun da eline sağlık.
Abi ellerine sağlık düşünce uygulama super... Ve ayrıca geçmiş olsun ama yeniden daha saglamını yapabileceğini düşünüyorum abı... 8)