Ahmet öncelikle aramıza hoş geldin yeni motorun da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Yazdırılabilir Görünüm
Ahmet öncelikle aramıza hoş geldin yeni motorun da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Ahmet aramıza hoşgeldin ... Bilecikte tam bir yıl kaldım (9.Alay) .... yeni motorun iyi seçim Benim ilk motorum 250 likti uzun yolda ardçı ve yük ile sıkıntı yaşadım , o yüzden 350 en idaili , ardçı koltuk bende düşündüm ardçı için çok iyi oluyor ... almadan önce tipine ve motordaki duruşuna bir bak derim .... 10 dk da takarlar ... grubumuz usta için sana yardım ederl ... Saygılar ..
Merhaba Ahmet :)
Bilecik'den aramıza hoş geldin yeni makinan şimdiden hayırlı olsun makinanın tam modeli Regal Raptor orjinal Bober model ise artı selesi takamazsın demirden ekstra sele sehpası imal ettirmen lazım ama Daytona modelini tek seleye çevirmişlerse tekli seleyi söküp 2 kişilik seleyi orjinal bağlantılarına takabilirsin çiftli koltuğun yenisi tam ne kadar bilmiyorum ama 150 - 250 tl gibidir sanırım kolay gelsin 8)
Aramıza hoş geldin. Tekerin düz bassın 8)
RR ailesine hoşgeldin forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle 8)
Hayırlısı olsun kazasız belasiz ve Ailemize hoşgeldin tekerin her daim düz bassın 8)
Herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Yardımlarınız sayesinde İzmir'den bir ustayla görüştüm, elinde istediğim koltuktan varmış gittiğimizde montajını yapıp fotoğrafları mutlaka upload edeceğim :)
Ahmet hoşgeldin yeni motorun hayırlı olsun [emoji869]
sevgili Ahmet aramıza hoşgeldin
Güvenli kazasız keyifli sürüşlerin olsun