Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
vallahi arkadaşlar ben bu güne kadar sarıkayalarla hiç muhattab olmadım bundan sonra da olmayı düşünmüyorum. hatta yetkili servisle bile muhattab olmadım ben. şimdi müşür olayına gelince aynısı geçen hafta benim başımada geldi. ben herzamanki ustama çektim motoru. onun söylediği bu olay bütün motorlarda olabiliyor orjinalide bulunmadığından hangisinin dişi uyarsa ona göre otomobil müşürü takıyoruz dedi. benim müşürü söktü gittik sanayiye suzuki arabanın müşürü regale tam uydu. 40ytl ye aldık takıtık şuan gayet güzel çalışıyo.
Sorun 40 ytl lik kaliteli bir parçayı alıp takmak değil bu motora binen herkes alabilir bu sorun değil sorun motoru getiren firmanın bakkal zihniyetiyle küçük hesaplarla kullanıcıyı ve bayiyi bıktırması yaw kardeşim. müşür giriyor göndereeceksin ne demek garantiden çıkardım sen motorları satarken müşür garantideydi sen motorunu aldığın tarihte o şartlarla aldın yani pazarlık başta yapılır. Sen motorunu aldığın tarihte garantiye giren herşey şimdide garantiye girer seni ilgilendirmez sarıkayaların Çindeki Liufeng firmasıyla sorunları sen motoruna bakarsın sarıkayaları tanırsın
Ayrıca bu motoru sarıkayalar sırf getirdi diye sarıkayalara teşekkür edilebilir ama minnet edilmez sonuçta motor çinin en kalitelisiyse belki aklı başında adam gibi bir firma getirirdi ve bence çok da güzel olurdu.