Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ahahahahaha dinazorlulara bittim :) Bro RR Eskişehir gerçek anlamda ''Raptor Riders'' oldu :)
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Bro RR Eskişehir gerçek anlamda ''Raptor Riders'' oldu :) umarım daha da kalabalıklaşacak abi sizin sayenizde 8) :Rockn Roll: düzeltme : bu raptor değil abi raptor'u ben bugün yarın ayarlayıp Ekran görüntüsünü atacağım online geyiğe :)
Efsaneydi valla iyi eğlendik gene 😄
Alıntı: Oguzhan17 Nickli Üyeden Alıntı Efsaneydi valla iyi eğlendik gene 😄 Senle sığışacaz diye raptora bildiğin kucak kucağa oturduk zaten :D regal raptor real raptor dan daha rahat öğrenmiş olduk :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: downoflight Nickli Üyeden Alıntı Senle sığışacaz diye raptora bildiğin kucak kucağa oturduk zaten :D regal raptor real raptor dan daha rahat öğrenmiş olduk :D ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hic acma o konuyu hiccc 😄😄😄 LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:alkis::alkis::alkis::alkis:
Sıcak ve çok eğlenceli bir buluşma olduğu aşikar :) Haftaya sendeyiz Oğuzhan .. Sıkı hazırlan..
Alıntı: centaur Nickli Üyeden Alıntı Sıcak ve çok eğlenceli bir buluşma olduğu aşikar :) Haftaya sendeyiz Oğuzhan .. Sıkı hazırlan.. Ben her zaman hazırım abi :Rockn Roll: