UÇAK BİLETİ BULAMADIM ..... :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
UÇAK BİLETİ BULAMADIM ..... :mrgreen:
abi iyi baktın mı eminmisin olmadıgına. neyse bulamadıysan zorlama sen tatlıları (ev yapımı baklva) otobuse ver ben oradan alır bulusmada arkadaslara dagıtırım.süzerle yolla nede olsa sizin oranın firması :D yabancıda değiller:D
biz izmirde buluşamıyoruz bari sizlerin buluşma fotoğraflarını montajlayın siteyede şöyle bir doya doya bakalım ne zamandır üç tane regali ve regalci dostumu bir arada görmüyorum sizlere iyi eğlenceler.
ulaa .. uğurcuğum minik kardeşim.... tatlı işi nerden çıktı yavv.. ben kandim geleceedim diyom.. sen de gelme ama tatlıyı gönder diyon....vışşşş...kötü oldum şimçik... :? :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
abi modlar bulusmalara tatlı getirio ya ondan soledim :d walla abi gel basımın ustunde yerin var. sen gelem demedim yaw ben :D kotu olma sakın sayın modum sevgili kelebek abim seni üzmek istemem.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
offfff offfffff of
baba dertli!!!!!!Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
kıvranıp durma yavv. ben kızmam kimseye merak etme.. ölle huylarım yoktur... :mrgreen: ilk maaşımı alim herkesi honolulu madagaskar havaii adalarına tatile götürecem... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
maaş gunun ne zaman abi ona gore plan yapmaya başliim ben :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
dolmabahçeye gelecekler barmak kaldırsın arkadaslar