Sipidi seni bu harleycilerin yanına 15 günlük staja göndericem.Hatta bende gelicem :)
Kimse beni halay başı yapmaz bundan sonra :)
Yazdırılabilir Görünüm
Sipidi seni bu harleycilerin yanına 15 günlük staja göndericem.Hatta bende gelicem :)
Kimse beni halay başı yapmaz bundan sonra :)
bir iki dakika'lığınada olsa kendimi onlar gibi hissetmeme sebep olduğun için sana teşekkür ederim.harika birşeydi ya.
Bunların hepsi taklit regal :x :x
gercekten cok guzeldi spidiyle birlikte benide staja yollaaaaaaaaaaaaa
eh nihat ben ne diyeyim sana....tam da motorumun olmadığı şu dönemde neler hissettim anlatılır gibi değil ....
nihat sonunda " Amin " yazmamışsın
muhteşem görüntüler buralardan işte feyz almak gerekli diye düşünüyorum.
teşekkürler nihat.. seyrederken sanki rüzgar yüzüme yüzüme vuruyordu vallaha 8) 8)
yaw zibidim senmi diyon disiplin diye :)Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Valla seyrederken tüylerim diken diken oldu gece bu saatte motora binesim geldi ....zaten haftalardır motorun yüzünü göremiyorum işten....
ask olsun speddy bız bole gıtmıyormuyuz sana ole gelmıs yalovadan karamurselebızde bole gıttık ama vapurdan ınınce gebzeden ole bır dagıldık kı orasını hıc karıstırma hepımız yuzunde bır utanc kım nere gıttı anlamadık :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
"Amin"i özellikle yazmadım abi. İçime sinmedi pek. Ama sözler de, görüntü de mükemmel. Harley-Davidson beni bir motosiklet sahibi yapamadı belki ama bu kliple beni aldı götürdü uzaklara.Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Uzayıp giden, çeşitli hareketler yapan race videolarına bakıyorum, sonra bu klibi izliyorum. Sanırım bu yüzden cruiser'cıyım. Motosikletle oynamak var, motosikleti sürmek var.