yaşar baba kızma be yaaaa.... merak işte........ ben görcem seni. 6 silindirin ne kadar yaktığını hesapladığını şimdiden görür gibi oluyorum bak.... 8)
Yazdırılabilir Görünüm
yaşar baba kızma be yaaaa.... merak işte........ ben görcem seni. 6 silindirin ne kadar yaktığını hesapladığını şimdiden görür gibi oluyorum bak.... 8)
Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
eee çok binersen çok basarsan çok yakar ...... az binersen az basarsan az yakar ........heh heh heeeeee son vuruş...... atarsın başından kurtulursun :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
yasar babam ben bıraz matematıksel hesapladım sanırım ama atsamda tuttu gercı bunu atmadım cok dusundum ama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Gençer kardeşimiz soruyu sorarken motor tekniklerinden bir haber olarak sormuş.
Bir kere Reno Kango 1500 cc. dizel motor ve dizelin çalışma tekniği pompa ve enjektör sistemine dayalıdır. Mazot ise litre fiyatı olarak benzinden de ucuzdur. Yakıtı litre olarak hesaplarsanız daha olumlu sonuçlara ulaşırsınız.
Bizim Regallerin 100 km. de 3 litre yakması normaldir. Bilgisayar kontrollü enjektör sistemli bir yakıt düzeneği olsaydı 2 litreye rahat düşerdi. Bu sistem de motosikletin fiaytını artıracağı için satış trendini düşüreceğinden, daha yüksek cc li motosikletlerde kullanıldığı için 100 bg. ye yakın 4 silindirli ve 600 cc bir motosiklet en fazla 4 litre yakar.
Otomobillerde motor devirleri ve tork düşük olduğu için performans da motosiklete göre düşük olacağından ortalama bir otomobille 4.500 devir basarken motosiklette 8.000 devir basıyorsun, tabii ki dakikada 8.000 defa hareket eden bir piston harcayacağı enerji dakikada 4.500 devir yapan motor ile aynı olamaz. Tabii yazma ile anlatım biraz yetersiz olacak artık.
aksu abi karsılaştırmayı yanlış yapmış arkadasımız ama öğrenecek
arkadaşımız hani yeni imiş yazın yazın.... 8)Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
ee başka neden fazla yakıyodu ..... hehe
bide şey vardı ağırlık ...
yaw arabalar cok ağır bide zorladığında 6 kişi binebiliyosun ....
hesapladığın zaman motordan daha ucuza geliyo hani...
dimi memet abi.... :P
napsak bilmiyorum ki....
Motoroda 12 kişi biniyo nolcakki
Yok abi yanlışın var biz her yere 40 motor 1000 kişi gidiyoz buda ortalama 1 motora 40 kişi eder. :)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Evet doğru haklısınız, konuyu çekin başka yerlere bakalım. Ülen ne yapsak yaranamıyoruz. Ey çömezler sorularınızı Mehmet e ve Deniz e sorun iyi cevaplar alırsınız. Hehehehe Yaşar Baba ne olacak bizim halimiz yaw. Nasılolsa birgün Ankara ya gelirsiniz motorunuz bozulur elime düşersiniz. İntikamım acı olacak, otobüsle geri yollayacağım .
Herhangi bir aracı sadece motor hacmi yürütmez. Sarfiyatları da birçok sebepe bağlı olarak değişir.
Buna etki eden, şanzıman, torq değerleri, dizaynı , benzin kalitesi, havadaki nem oranı , karbüratörlü veya enjektörlü olması, lastiklerin durumu, yolun durumu gibi birçok şey.
Bence en bilimsel kullanış şekli, fabrikanın verdiği manuel deki, ideal torq ve devir aralığıdır.