Wayyyyyy beeeeeeee, haşin admin, mujuksss :PAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Wayyyyyy beeeeeeee, haşin admin, mujuksss :PAlıntı:
tayfunum deli zabitim sanada mucksss :)
eee nolucak şimdi
yaa admıne askere gıtmeden once kontrat yapalım gıderız gelırız msj atarız gıtmez gelde cıldırma abe ben bu sıteye nelerımı verdım omrum curudu nelere katlandım bunun sonucu benı attılar dememek ıcın tabıkı de admınle kontrat ımzalamalıyız
:P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P
Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
la çömez demek kurtulcaz bu yazılarından iyi iyi la korkma kimse unutmaz yaz avatarına O ŞİMDİ ASKER ...diye baktıkça anarınz vayyyyyyy o şimdi asker diye heh heh heeeeeeeeeeeeee
yasar abım buyuk komutanım ınsallah yanına duserızde askerde elımızden tutarsın yada :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
aslında güzel 900 1000...önemli olan aile olabilmek davetime gelen kardeşlerimle de aynı seyi paylastık..ben giremiyorum nete cok iş yogun en kısa zaman da inşaallah şu ehliyet cıksın aradan...silinsek de önemli degil...
yav nerelerdesin be çingenemmm.. kulaklarını çekecek valla...
motorumu yeni aldm ve ilk işim direk bu siteye katılmak oldu. snrm siteyi benimseyim bi anlamda sahiplenip kendi fikirlerimzce daha iyi olması için yorum yapmak yanlış bi davranış burda.. ben ilk once bi kendini kanıtla sonra yorum yap gibi bi anlam çıkartıyorum yazınızdanAlıntı:
Kardeşim geçmişte karşımıza çıkan bazı kendini bilmezlerin yüzünden sitedeki üyelik şartlarını değiştirdik, sen yeni olduğundan bazı şeyleri bilemiyebilirsin, o yüzden admin sana bu tarzda konuşuyor, sende takdir edersinki yani anlamışsındırki bu site diğer sitelere benzemiyor biz aramıza alacağımız kişiyi biraz seçmemiz gerekiyor çünkü gezilere ve toplantılara aile olarak katılıyoruz, siteye ailemizin resimlerini basıyoruz o yüzden bu uygulamaları yadırgama destekle.Alıntı:
apron83 Nickli Üyeden Alıntı
SENDEN YAPMANI İSTEDİĞİM ÖNCE SİTEYİ BAŞTAN SONA BİR GEZ GEREKLİ YERLERİ OKU BİRAZ KATILIMDA BULUN SONRADA SİTE YÖNETİMİNİ ELEŞTİRME HAKKINI KENDİNDE BUL.