bi mesaj verilmek istendi galiba ama ben anlayamadım :? :mrgreen:Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bi mesaj verilmek istendi galiba ama ben anlayamadım :? :mrgreen:Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
:cheesy:
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnn ha amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sakın zealsunun o arka kalıbını almayın denemeyin çünkü uymuyo ben uydurana kadar ne çektim valla sizinle kimse uğraşmaz benim motora kısa geldi aralara ekleme yaptık bide üstüne komple krom kaplama eh artık düşünün. ((( evet 150 ytl...tertibat ..... 40 ytl krom kaplama oda tam iyi olmadı ya ......işçilikte cabası düşünün artık en iyisimi boşverin arkadaşlar...
vazmı geçsem... :(
Bir dostumda da bu şekilde modernize edilmişti çok hoştu öneririm...Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
şehirde İZMİR yazıyordu. nasıl oldu bilmiyorum ama şimdi TÜRKİYE. hafta sonu gezide olduğum için girip farkedemedim. kaldıki imza kısmında yeterli detaylar var.Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
öndeki ayaklık arkaya olmuyor maalesef. bağlantı delikleri oldukca büyük. ve kalınlık farkı var. ayrıca açısıylada oynamak lazım.Alıntı:
regalci1903 Nickli Üyeden Alıntı
evet ona bende baktım amam dediğin gibi oldukca masraflı.Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
evet akadaşlar gelelim sonuca.
durum gösteriyorki en mantıklısı yine kolları sıvayıp kendi işimizi kendimiz halletmek olacak. sanayiye gidip kendi ayaklıklarımın aynısından aliminyum döküm olarak yaptıracağım. çiftine ~40 ytl fiyat verdiler.
şimdi bu imalat aşamasında bana katılmak isteyen var mı? "benim artçımında ayakları geniş yere bassın" diyenler el kaldırsın. gerekirse yeni bir başlık açıp altına liste olarak isimleri yazalım. malum sanayide dökümcüler bir parçanadan nekadar çok olursa işin yaptırılma imkanı okadar artıyor. bazen bu tür şeylerde 1-2 parça için uğraşmak istemiyorlar. yeni yapılacak olan ayakların montajı sırasında sadece üzerindekiler sökülüp yerine yenileri takılacak.
bu ayaklıklar nası bişiye benziycek bizim sürücü ayaklıklar gibi üzerinde lastik olucakmı yoksa komple krom aliminyum falanmı olucak ???
yani buna mı benziycek ?
http://upload3.postimage.org/124828/731_060.jpg
http://upload3.postimage.org/124830/732_066.jpg
ÜSTÜNE LASTİK İŞLEMİ OLSUN YOKSA AYAK KAYAR..
bu resimlerdekinde de lastik var zatende ben böyle bişiy olmasını tercih ederim
Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
tamam abisi ben onları oyuk gördüm eğer lastikse süper fiyatta 40 ytl.. iyi kromluysa süper derim