kötüymüş hocam senin ki vallahi geçmiş olsun hepinize dikkatli olalım evet 8)Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
kötüymüş hocam senin ki vallahi geçmiş olsun hepinize dikkatli olalım evet 8)Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Yolda kalmadım ama .. sanırım ben kalırsam arızadan değilde benzin parası yüzünden kalırım....:)
bende 3 kez kalmıştım yolda...
heyecanlı oluyor... insan bişeyler öğreniyor...
handom sanırım senın yalova festten donerken zıncır atmıstı ben bunu bılıyom ama senın yaslı atın senı eve sagsalım bırktı yaa bıde sana gelırken neydı o oyle doganca koyunden sonra berbat mıcır motoru yolda tutmak ımkansızlasıyordu yeryer ıyı sen sagsaglım evıne gıtmıstın :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino hocam size katılıyorum çok zor birdurum olsa gerek...
bende bir kere kaldım allahtan elimizden geliyor ki yola devam ettik daha motorumu yeni almışım etrafa hava atma modundayım akşam eşimi almaya gidiyorum çalıştığı yerden motorun elektrik bağlantısını koruyan sigorta atmış tabi acemilik iktir kaktır çalışmıyor sonra regal kullanan bir arkadaşımı aradım o söyledi sigortaya bak diye harbidende öyleymiş değiştirdim çalıştı fakat yine sustu sigorta yeniden attı araştırdım ve gördüm ki arka fren müşürü dağılmış şaseye değiyor ve sigorta atıyor neyse onuda hallettik ve yola devam ettim sadece tecribe olsun diye anlattım.ALLAH'ım beterinden saklasın cümlemizi.
Hiç yolda kalmadım Allah ta kaldırmasın
Röne park gezilerimizden birinde röne parkta kaldım. Allahtan burhan usta bişiler yaptıda motoru çalıştırmayı başardı. O olmasaydı kaldıydık öyle. Ama insanın morali fena bozuluyor. O günkü toplantıdan hiçbişey anlamamıştım. Hiç unutmuyorum Arslanburçlu komutanım teselli etmişti, Aidikurt da dalga geçmişti motoru bozdun diye :P
benim bindiğim motor beni yolda bırakacak ha ......neyse :x :x :x :x :x :x :x :xAlıntı:
MaRaNtZz Nickli Üyeden Alıntı
yasar komutanım buyuk abım sen yıne buyuk konusma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı