yok yaws öle de olmaz gidip oklun orda oturmak :) Ama dediğin gibi bi iş bulup oyalanmam lazım işte bende neyle oyalanacağımı bilmiorum aslında biliorumda o da burda yok :)
Yazdırılabilir Görünüm
yok yaws öle de olmaz gidip oklun orda oturmak :) Ama dediğin gibi bi iş bulup oyalanmam lazım işte bende neyle oyalanacağımı bilmiorum aslında biliorumda o da burda yok :)
pekı nerde oturuyorsun dostum ben senın yerınde olsam bır yerde cıraklıktan baslarım bence hayata atılma zamanın geldı :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
bende senin dusunduğun gibi dusunuorum yanlız o cıraklığa baslayacağım meslek bu sinopta yok malesef...
hımm yok dostum oyle yada boyle bır ıs bulacan bızım sehrımızde ısten bol bırsey yok robot sehır ve robot ınsanlarız sukret halınede balık sezonu acıldı gıt bence teknelerde basla ıse benım hayalım bu ama ımkanzız :mrgreen:Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
benim hayalimde işte o tekneleri yapmak endustri meslek lisesi mobilya ağaç işleri bolumunden mezunum ama bu tekne işini burda pek yapan yok hatta ben ahsap yatcılığı falan dusunuordum bu teknelerin maket uzerine staj gordum ben işi sevdim yanlız calıstığım yerdeki patron işten soğuttu beni bi yer bulursam gitcem zaten hemen bu yerden
dostum bende meslek lısesı mobılya dekarasyon mezunuyum su anda ısımın soforlugunu yaapıyorum bazen montajada gıdıyorumAlıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
bu ısı sakın unutma elınde tut kaybetme :cheesy:
cok gusel vala neyse bakacam artık hayırlısı neyse benim için o olsun...
ok dostum afferın sana meslek lısesı mezunu olmak herzaman ıyıdır elınde bıldıgın bır ıs olur senın ıcın dez avantaj :| :|Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
evet haklısın vala da işte şimdilik bostayım ve sıkılmayada basladım acıkcası :)
o zaman tıcaret yap al sat sımıt sat pazara cık ne bılım bıseyler yap ıyı bır ıs bulana kadar ahh ben senın yerınde olcaktım ah ulen eh :mrgreen:Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı