endroad Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
pişmiş tavuğun başına gelenleri bire bir yaşadım. Maalesef Motoru dağıtıp güzel tespitler yapan usta toplamadan gitti. Ardından bir arkadaştan yardım alarak Celil Başkanın tavsiyesi üzerine Parçaları uygun ve hızlı bir şekilde temin ettik fakat Motorun dağıtıldığı tamirhanede geriye kalanlar :( istem dışı uğraşıp altından kalkamadıkları için dağınık Motoru farklı bir Ustaya götürdük.
Sağ olsun elinden geleni yaptı ve Marşa bastık, tam randımanlı olmadı gerçi ama bu sayede bende Motorum hakkında çok şey öğrendim. En önemlisi de eliniz anahtar tutuyorsa ve araştırmayı seviyorsanız %90 rahatlıkla kendiniz hal edebilirsiniz.
Kendim Alanyada Motor Antalya da kaldığı için beklmek zorunda kaldım, sonunda sağ salim evime gelebildim. Bundan sonrası benimle Motorum arasında :)
Bu arada dünya sandığınızdan da küçük. Başka ustaların dağıttığı Motoru toplamayı kabul eden arkadaşımızın mekanına Motoru almaya gittiğimde tesadüfen Celil Başkan ile tanışma fırsatım oldu, isteseniz denk gelmez. Ben Alanya'dan, o İstanbul'dan gelmişti.
Motorum üstünde yapacağım tamir ve tadilatları buradan paylaşacağım.
Herkese huzur dolu sürüşler dilerim. Tekerinize taş değmesin.