Çok geçmiş olsun gerçekten deli oldum okurken. Umarım en güzel şekilde halledersiniz
Yazdırılabilir Görünüm
Çok geçmiş olsun gerçekten deli oldum okurken. Umarım en güzel şekilde halledersiniz
Geçmiş olsun üstat sağlam bir usta bulursan hal edilmicek bir şey değil İstanbulda olsaydın Ahmet usta toplardı ama orda da vardır işini hakkıyla yapan ustalar maddi olarak sıkıntın yoksa hal edilir regal raptor nazlıdır biraz ama bağımlılık yapıyo vazgeçemiyoruz en kısa zamanda yollarda olman dileğiyle ✌ï¸�
Herkese, iyi dilekleri ve sıkıntımı empati yaparak paylaştığı için teşekkür ederim. Verdiğiniz değerli fikirleri göz önünde bulundurarak fikir almak için bir de kaynakçıya gidip göstereceğim. Ne diyeceklerini duymak istedim. Tabi önceliğim yeni blok, yeni mil, yeni masura bilyası olacak. Aslında bunun sebebi olurda bir gün satarsam alan kişi arkamdan sövmesin. Nede olsa bu tip insanlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz.
Celil ve cicada' ya ayrıca teşekkürler. Eğer gelişme olursa buraya yazarım.
İnşallah tez zamanda hallolur.Merakla takip ediyorum konuyu.
Son durum nedir? Umarım gelişme vardır
Bence o ustayı bulmaya bak yoksa büyük masraf edeceksin ,bu regaller cg ye benzemez bir motor yaptırması 2 bini geçiyor.sorması ayıp daytonayı kaça almıştın
Herkese iyi geceler, sahibinden.com’da gezinirken dikkatimi çeken bir Spyder ilanının açıklamasına sahibinin Spyder’a, Yamaha Dragstar’ın şanzımanı ve Yamaha Dragstar debriyajını taktığını yazmış. Motorunu da 450cc’ye yükselttiğini belirtmiş. Bu şanzıman değişikliği ne kadar sağlıklı? Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
İlanın linki şu şekildedir;
“ape gidonlu 450cc ozenle yapilmis spyder”
İlan No: 692907558 https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92907558/detay
Bu çok iyiymiş o zaman hemen hurdacılar sitesine gidip o parçaları bulup klasiğime uyarlatıyorum sonra motorum ömürlük oluyor ama bende de kasık fıtığı var bel fıtığı belirtileride var. Binemem diye 1 sene sonra tok satıcı olmama rağmen o kadar masraf yaptıktan sonra emsallerinden ucuza satıyorum.
Bilemedim [emoji848][emoji848][emoji848]
Bir bilene sormak lazım, ama bilen bunu bilseydi niye şimdiye kadar bu kadar sıkıntılar çektik ki [emoji35][emoji35][emoji35]
Mehmet A.
Yani evet haklısın Mehmet abi. Bana da pek inandırıcı gelmedi fakat yine de ön yargılar oluşturmak istemeyip böyle bir şeyin mümkün olup olmadığını sizlere sormak istedim