manavgat alanya ve ankaradaki arkadaşlarla inş görüşürüz zaten yolum oralardan geçecek her türlü :) şimdi bu yolculuğum için kamp yerleri ve gezilecek yerleri araştırıyorum. şimdi sıra bunda
Yazdırılabilir Görünüm
manavgat alanya ve ankaradaki arkadaşlarla inş görüşürüz zaten yolum oralardan geçecek her türlü :) şimdi bu yolculuğum için kamp yerleri ve gezilecek yerleri araştırıyorum. şimdi sıra bunda
Valla rota ve planın çok güzel inşallah kazasız belasız bir tur olur aski durum yaşamam dileğiyle videoları sabırsız bir şekilde bekliyoruz umarım bir gün ben de böyle bir başlık açarım buraya
Harika bir iş çıkatmışşın. Umarım sorunsuz keyifle tamamlarsın. 1-4 ağustos balıkesir motofeste gideceğiz. Dönüşte rotayı izmire çevirmezsem ankaraya dönersem mutlak görüşmek isterim diğer ankara teşkilatındaki dostlar ile birlikte.
Selamlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arkadaşlar merhaba, artık vakit çok yaklaştı 12 temmuz cuma saat 16:00 gibi inş. yola çıkıyorum. güzergahtaki arkadaşlarla görüşmek isteyenlerle mutlaka haberleşelim. instagram sayfamda https://www.instagram.com/teoman25/ il il gezerken paylaşımlar yapıcam oradanda haberleşebiliriz takipleşirsek, iletişimde oluruz,
güzergah üstündeki arkadaşlar için numaramıda ayrıca yazayım 05304702585
Hayırlı yolculuklar Teoman [emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teoman hayırlı yolculuklar.Ben Cuma izinliyim.Diğer günler ise saat 19:00 a kadar çalışıyorum.Ya Cuma dolu dolu yada iş çıkışı görüşebiliriz.Buna göre ayarlar,vaktin olursa beklerim inşallah.Numaram 0532 554 81 13.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi