Mondialin Bi çok parçası uyuyor ayrıca sarıkaylardan Garanti harici isterseniz tüm parçaları yolluyorlar
Yazdırılabilir Görünüm
Mondialin Bi çok parçası uyuyor ayrıca sarıkaylardan Garanti harici isterseniz tüm parçaları yolluyorlar
insanın morali bozuluyor yahu...ee napcaz şimdi :)
Yaw arkadaşlar niye moraliniz bozuluyo bunlara hazırlıklı değilmiyiz suzukiciler hondacılar bekliyosa bizde beklicez onların bahanelerine ışık tutmamak için evraklarımıza sahip olacaz tanımadığınız ustalara motor indirtmicez
bunu bende önceden duymuştum ...
Gümrük olayı ise 2006 dan bu yana gelen en güzel bekletme taktiği yada baştan sağma da diyebilirz...
Bırakın parcayı ben motorun parasını peşin vermeme rağmen 1 ay motorun gümrükten cıkarılmasını bekledim...
hani varya yersen .... ama o zaman yedim evet ....
Servise düsmemek lazım. Motorda sorun yok ama servis konusu gerçekten çok can sıkıcı..
niye uymasın aylardır anlatmak istediğim buydu...Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar kanuni seyhanın'da bazı parçaları uyuyormuş endişeye derek yok bence hem sarıkayalarda paran ile istersen herşey var.
Arkadaşlar ben Denizli deki servise gittiğimde bu konuda net bir haber alırım yazarım size.
En son
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=1143
mesajımda servisten duyduklarımı yazmıştım ama inandırıcı gelmemişti.
Sarıkayaların karnı doydu artık, yakında sitelerinden RR nin reklamınıda kaldırırlar ve kendilerini temize çıkarmaya suçu açtıkları paravan firmaya atmaya başlarlar.
Zaten sarıkayaların RR den gelecek paraya da ihtiyaçları yok, Denizli de bir çok alanda faaliyet gösteriyorlar.
Heralde bu durumda garantiye güvenmeden gerekli parçalarımızı Emre den çekeceğiz.
Parça ve servis sıkıntısı olacağını sanmıyorum, Emre Ltd de depolar dolusu yedek parça var halada geliyor Emre Ltd biliyorsunuz 25-30 senelik motosiklet yedek parça toptancısı istediğiniz her parça orada mevcut, geriye birtek garanti meselesi kalıyor, zaten motorların garantileride bitmek üzere, ayrıca sarıkayaların batma gibi bir olasılığı yok ama şu bir gerçek Regal-Raptor u şu anda hiç kimse ithal etmiyor sarıkayalar da Emre Ltd de bu motoru artık getirmeyeceklerini söyledi sebebi ise Çindeki fabrika çok ahlaksız bir ticaret anlayışları var her gelene parayı peşin verirsen Türkiye Distrübütörümüz sizsiniz diyor ve sözleşme yapıyor. Ben olsam bende getirmezdim.
Parça ve servis sıkıntısı olmaz herzaman bu motora bakan bir usta uyacak bir parça bulunur .