bana önceden haber verirsen kendimi ona göre ayarlayabilirim. ben Gaziemir'den gelicem, iskele için daha erken çıkmam lazım. bana cepten ulaşabilirsin.Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
bana önceden haber verirsen kendimi ona göre ayarlayabilirim. ben Gaziemir'den gelicem, iskele için daha erken çıkmam lazım. bana cepten ulaşabilirsin.Alıntı:
ok dostum...sen planını direk bornovaya gidicek beni almıyacak gibi yap...eğer bi değişiklik olursa ben yarın seni ararım...bornova portakalda görüşürüz saat 8 de ..buarada motor almaya ikna etmeye çalıştığım bi arkadaşımda gelicekAlıntı:
hakkı Nickli Üyeden Alıntı
tamam ben senden gelecek habere göre hareket edicem. gelirken yanınızda kasklarınızı getirin. toplantı sonunda neler olacağı bilinmez.Alıntı:
ben arkadaşımla kalmak zorundayım akşama bika çişimiz vardı, eğer müsade ederseniz..size ii geziler
getto ne demek amacımız sadece senide aramızda görmek istememiz işin var ise yapacak birşey yok eylemlerimiz devam edecek ALLAHIN izni ile diğerlerine katılırsın.bu arada sayımız dört daha hakkı abi çalışmamız lazım.
eyvallah derin darbem...tanışıcaz inş...hadi hayırlısı...Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
hani nerede izmirliler.
dostlar ıstanbula ne zaman gelıyonuz haydın bulusun toplasında bı gaz verın beklıyoruz bodrum cafeye :D :D :D
sancezzim siz niye gelmiyonuz öncülük yapın sonra iadei ziyarette bulunalım.
yaa hıc sorma dostum bız ım toplanmamız sehır ıcınde ıyıde sehır dısında ıs guc derken yattıyo yanı sızdede farklı degıl dogrusu ama ıste modlarmız bır plan yaparsa guzel bır sekılde ıns gelırız :DAlıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı