Hoşgeldiniz Sevgili Kıvılcım
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldiniz Sevgili Kıvılcım
hoşgelmişsin..
demişsinki :bu arada yedikule aksaray ve k.m.paşadaki RR olan arkadaşlar sizlerle tanışmak isterim çünkü birbirimize çok yakınız ...
öyle sadece size yakın yerlerde oturanlarla tanışmak yoookk.. toplantılara katılman yeterli ..biz hepimiz birbirimize çok yakınızdır zaten..mesafelerin önemi yok. bizde en kısa zamanda sizinle tanışmayı umuyoruz.
kazasız sürüşler dilerim..
hoş geldin...
Aramıza hoşgeldin...
yok yok bende göremedim ...Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
gören varmı onuda bilmiyorum ...
hoşgeldin kıvılcım aramıza ...hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle ...
Abi, hoşgeldin. Keyifli sürüşler dilerim..
hoşgeldin kazasız şürüşler olsun
hoşgeldiniz
Hoşgeldin birader, Artık zamanla ismini cismini öğreniriz.(Fun club den baktım Kıvılcım ismin miş aynı anda.)
Kaldera ya verdiğin sözü unutma, ehliyet alana kadar motora binmek yok, binsen bile yakalanmak yok. Haydi şanslısın öldüm fiyata aldın motoru, güle güle bin hayrını gör, Allah kaza bela vermesin. Motordan çok RR sitesindeki arkadaşları tanıdığına sevineceksin. Bugün Regal başka gün başka marka ama, Bu sitedeki arkadaşlar tescilli marka, birinci kalite.
Kıvılcım sonunda üye oldun, hoş geldin artık soru ve problemlerini burada halledersin bizde elimizden geleni yaparız artık sağlamdasın ne sorunun olursa site hep birlikte yardımcı olur, sana daha öncede söylemiştim Kalderanın motoru çok temizdir garibim binemedi bile motora, her buluşma veya toplantıda bir mazereti oldu kendisi çok sosyal bir insandır o yüzden ailesi içinde her olaya koşturur tabi bunların hepsi bahane yenge izin vermiyor :mrgreen: :mrgreen: