Ellerine sağlık, tekerine taş değmesin [emoji4][emoji4][emoji4]
Yazdırılabilir Görünüm
Ellerine sağlık, tekerine taş değmesin [emoji4][emoji4][emoji4]
Rutkay emeğine sağlık çok güzel faydalı bir bilgilendirme başlığı oldu tekrar hayırlı olsun keyifle kullan 👍👍👍
Eline emeğine sağlık Rutkay güzel günlerde kullan, tekerin düz bassın.[emoji2937]
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rutkay eline emeğine sağlık, makina yakıyor..
Yaklaşık 2.000 km yol yaptık, şuana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı Maşallah diyelim :) Tek sıkıntı egzozların sararmaya ve kararmaya başlaması, metal ve krom parlatıcılar işe yarıyor, ara ara uyguluyorum ama manifold çıkışlarına elim girmiyor dolayısıyla bu şekilde gittiği yere kadar devam sonra güzel bir kaplama...
Merhabalar, öncelikle size sonra da bana hayırlı olsun. 30.09.2024 tarihinde 2 adet daytona 250v aldık, arkadaşım ile. Bayide 1 adet olduğu için diğerinin gelmesini bekliyoruz.
İlk sıfır motorum olduğu için kafamda bazı soru işaretleri var. Yazınızın devamını da okudum . Özellikle rodaj konusunda çok fazla farklı bilgiler mevcut. Herkesten farklı bir bilgi çıkıyor, doğruluğuna emin değilim. Siz rodajı nasıl yaptınız, hangi konulara dikkat ettiniz. Bu konuda tecrübelerinizden yararlanmayı isterim :) birde kitapçık nette var demişsiniz fakat aradım bulamadım, sizde varsa gönderebilir misiniz
teşekkürler :)
Öncelikle hayırlı olsun, keyifli günlerde sağlıkla kullanmanız dilerim, foruma da hoşgeldiniz.
Öncelikle eğer yeni bir motor geliyorsa kitapçığını isteyebilirsiniz, kitapçıkla geliyor fakat bayiiler ingilizce bu diye atıyorlarmış ben de yeni öğrendim ama bir tane kitapçık tedarik ettim, en kötü şartlarda whatsapp üzerinden sizinle paylaşabilirim.
Geri kalan sorularınıza akşam uygun bir zamanda cevap yazacağım, malum iş temposu ama motoru keyifle kullanacağınıza eminim.
hoşbuldum :) tabiki hocam, zaten teslimat için 1-10 gün daha bekleyeceğiz. ne zaman uygun olursanız. şimdiden teşekkür ederim. kitapçık içinde genel bilgilere bakmak için soruyorum. özelden numaramı paylaşacağım, onu da müsait zamanda atarsanız sevinirim. kolay gelsin