-
hemen -'şöyle yapsak kaça patlar soruları başlamış'.. arkadaşı soru bombardımanına tutmaktansa şöyle yapalım serkan kardeş cuma akşamı bakırköy bodrum kafede buluşuyoruz artçınıda algel tanışalım kaynaşalım sohpet edelim.. hatta senin motorunda da airbrush un kralı vardır . getir görelim..hatta döğmecilerdeki gibi bir katoloğun varsa onuda getir model beyenelim...inceleyelim sonrada beyenmeyelim..::))) eee öyle kardeş kolay kolay beğenmeyiz biz öyle ::))) cuma toplantımıza bekleriz..umarım gelirsin tanışırız.
neyse aramıza hoş geldin..
-
sıcak bır selama sıcak bır karsılama...
hosgeldın Airbrushistanbul...
-
Gençer selamlar..
şimdi soru bonbardımanı aslında çok normal ve her desende farklı rakamlara çıktıgı için herkeze farklı fiyatvar verilebiliyor.. ama tabiki yeri burasımıdır onu bilemem. sonucta sitede yanlış olan bişeyide yapmak istemem. ama sizle paylaşacağım kafanızda ne gibi sorular varsa cevaplamaktanda keyif duyarım..
cuma akşamı elimd eiş olmadığı taktideki bazen iş yetiştirmem gerekiyor seve seve gelmeye çalışırım.. her ne kadar bakırköy bana çok uzakta olsa :) onun dışında benim motorda şu an airbrush yok.. şu an yeni renk değiştirdim ama sanırım boşa düştüğüm 1-2 hafta içinde yeniden olucak.. renk değişimi yaptım şu anlık sadece.. terzi kendi söküğünü pek ddikemiyor derler ya işte bu dakka anlaşılıyor nedeni.. müşterilere yetişmekten insan kendi motorunu bırak airbrush yapmayı bazen binmeyi bile unutuyor :)
kataloğa gelirsek.. katalog depğilde siz elinizde hangi resmi getirirseniz getirin biz ou aktarıyoruz.. ama yok ben bişey bulamaıdm derseniz elimizdeki 5000 e yakın örnekten mutlaka birtanesini beğenirsiniz..
şimdilik sitemizde yaptığımız bir kaç çalışma mevcut.. tamamını çok yakın bi zamanda aktif edeğim..
tekrar teşekkürler..
foreman sizede teşekkürler.
-
aramıza hoşgeldin
umarım sitemizde katılımcı ve kalıcı olursun
-
hoş geldin kardeş aramıza...
-
Hoşgeldiniz;çok erken olacak ama, ikinci el motorumun benzin deposunu ilk sahibi nikelajlamış,orijinal haline dönebilir mi siz nasıl yardımcı olabilirsiniz.
-
-
Aramıza hoşgeldiniz ,
Sayenizde Yunus Emreye de gün doğdu, motoruna Airbrush yaptırmak istiyordu .sadece yunus emre değil elbette , sizde bundan sonra burada olduğunuza göre , motorlar iyice renklenecek.
-
-
Aramıza hoşgeldiniz bizleri çok sevindirdiniz. Sanırım iş yeriniz ziverbey'de değil mi? Ban airbrush'a çok meraklıyım Yaptırmaktan çok yapmak istiyorum. Bilirsiniz moda'da Can Yücel var. Ben de 2 aydır ev tipi gürültüsü az bir kompresör almak için danışacak kişi arıyordum. Şu sıra motorum serviste. Biraz da yoğunum. işyerinizi ziyaret etmek isterim. Belki biraz özel sorular olacağı için (akrilik,enamel,pistol, felix mi,double action mı vs) forum üyelerini sıkmak istemem kişisel mesaj yazar ya da uygun zamanınızda atolyenize uğrarım.