evet bull cok uyudun ahanda sana bu ders olsun ama kurunun yanında yasta yanar benımde bır resım vardı yanında dostlar ben uyumuyordum gozlerımı dınlendırıyordum ınanınnnnnnnnnn :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
evet bull cok uyudun ahanda sana bu ders olsun ama kurunun yanında yasta yanar benımde bır resım vardı yanında dostlar ben uyumuyordum gozlerımı dınlendırıyordum ınanınnnnnnnnnn :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
speedy kardeşim sen de uyuyanları biraz rahat bırak.... bull da benim gibi bulduğu heryerde uyumaya çalışmış....:)
uykucu şirin biraz şekerleme yapmış!!! uykucu bull mu desek yoksa::)))
öyle tabii abicim raptorcu dediğin her durumda her ortamdaAlıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
işine geleni yapmasını bilir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
uyku gibi yok ben 2 gün uyumam fakat yattımmıda 3 gün kalkmam hehhehheh
hehehe bende 2 gün uyumadım ama 3 günde yatamadım :? :roll:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
oha be okuz gıbım uyuyor adam yuuuhhh diyorum olum ben sana bosuna okuz demıyorum :)
Bakın şu an saat 06.52...
5 te kalktım napiim napiim ??? Dün gece Sihirli eller sabah erken gelirim demişti. Ulan uyku tutmadı ha geldi gelecek... Yok !
Neyse sadede gelelim uyumayın abicim , yazıktır. Uyurken, yapma ihtimaliniz olan her km den mahrum kalıyorsunuz...
Sizi düşündüğümden sölüyorum, yapmayın etmeyin kardeşlerim , abillerim ablalarım...
Uyumayınnnnnn ! :x :x :x :x :x :x :x :x :x
AÇIN GÖZLERİNİZİİİİİİ !!!!!!
http://img392.imageshack.us/img392/8064/ddbo4.jpg
Ahanda gelmiş valla . Saat 7 , kahvaltı etmeye gidiyom ben sihirli ellerle..... :P :P :P :cheesy: :cheesy:
zıkkımın pekii.. sabahın 7 sinde aradı pisikopatlar tabe bende verdim veriştirdim sonradan öğrendim ki spidyyyyy zılgıtı yiyeceğini anlamış teli hemen çetin kardeşime vermiş. çetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. gel olm bu taraflarada sabahın köründe taciz neymiş bi hesabını düreyim :x :x :x :P :P :P
hıııımmmggghhh zzzzzzzzzzz
uyumak iyidirrr
iyidir uyumakkk....