ellerinize sağlık çok güzel olmuş harikulade gerçekten gidonda çok farklı bu arada .....
Yazdırılabilir Görünüm
ellerinize sağlık çok güzel olmuş harikulade gerçekten gidonda çok farklı bu arada .....
Emeğinize sağlık çok hoş görünüyor. Oturup seyretmek zevk. Kesinlikle abartı yok sade yapılmış.
evet gerçekten emeğinize sağlık diyorum.. yaptığınız işi güzel yapıyorsunuz.. motorun sahibi olan arkadaşta motorun geri kalanında yaptıkları değişiklikleri çok yerinde yapmış.. bu işin eğitimi verilse bu motor derste örnek olarak anlatılabilir.. bence aksesuarları çoğaltarak motoru boğmaya gerek kalmadan iyi bir görüntü yakalanmış..sadeliği motora çok şey katmış.
Çok güzel,emek verilmiş bir çalışma olmuş.Böyle bir makinaya yakışır.Makina+işçilik=Şahaser.Elinize emeğinize sağlık.
Sağlıcakla kalın.
Bunun duygusal yanı nedir acep?
demek tr dede yapılıyor muş yaaa sevindim arkadaşlar ellerinize sağlık
iyi bir işçilik olmuş tebrikler hepinize .............
yapamadık şöle bi motorrrrr :( :(:(:(:(:(
pm den cevap vermeye çalıştım.. sevgiler..Alıntı:
bozkurt Nickli Üyeden Alıntı
ve ilgi alakanıza teşekkürler..
neden olmasın yeter ki bunu yaptırmaya adam olsun herşey olur amerikalılar bizden çok mu zeki hayır! sadece zengin tek fark bu...Alıntı:
Dewil&Rose Nickli Üyeden Alıntı
muhteşem bişi,inşallah birgün benimde olur :?:
Çok şık olmuş güzel bi çalışma tebrikler sadece boyasınımı siz yaptınız yoksa çamurluk kesimleride sizemi aid zevkler
tartışılmaz ama sanki kesilmese daha güzel dururdu gibi