aksu abı 8)
hos geldın ...
motorunuda en kısa zamanda alırsın ınsallah...
Yazdırılabilir Görünüm
aksu abı 8)
hos geldın ...
motorunuda en kısa zamanda alırsın ınsallah...
hoşgeldin dostum aramıza
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Adım salih özcan istanbul kağıthanede oturuyorum. sinopluyum. evli ve iki kız çocuğum var inşallah. araştırmacı bir yapıya sahibim. ve motorsiklet.net sitesinde rastladım motoru incelerken. regalraptor sitesinin hemen hemen %80 kısmını okudum. arama yapıpta sitede bulamadığım ve aklıma takılan konular olursa yardımınıza ihtiyacım olacak. ama öncelikle tam bir genel bilgi, ehliyet, sonra motor ve tam emniyet için gerekli diye düşündüğüm için motor almakta acele etmiyorum. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Devrem miş? Nerden devren oluyo? Laf ! :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Salih hoş geldin...
Aramıza hoş geldin Salih ....
Hoşgeldiniz Salih bey.her türlü sorunuza yanıt bulabilirsiniz yanlız size tavsiyem forumda sormak yerine toplantılara gelip motorun başında sormak ve uygulamalı olarak görmek çok daha akılda kalıcı oluyor
Salih maşallah çocuklarını Allah bağışlasın. Bak hemen bir hemşeri buldun kendine. Samsun dan Okan da hem hemşeri hemde yaş daş olarak Regal cileri yakaladın. Sonrasında ehliyet motor tecrübe derken zaman akıp gidiyor. Hayırlısı.Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
aramıza hoş geldim kardeşim en kısa zamanda motorlamanı dilerim görüşmek üzere
Hoşgeldin. Umarım sende enkısa zamanda motor sahibi olrsun.
kardeş hoş geldin aramıza