tmm işte o bilio olayı zaten sen arıyon o hallediyo işlemleri ruhsatı filan bizi uğraştırmıyor yani :)
Yazdırılabilir Görünüm
tmm işte o bilio olayı zaten sen arıyon o hallediyo işlemleri ruhsatı filan bizi uğraştırmıyor yani :)
haaa tabe artık mod site yetkilis olarak yapacak diosun :D. olm adam artıkın adam ugrasmaz bizle modluktan aldıgı paralarla aprilla aldı adam kendisine sarıkayalarla ugracagına kendi regalinin parcalarını satar ek gelir yapar :D
eee ne yani artık gece 2 den sonra Aksu abimizi arayamayacakmıyız bu durumda ?
aksu abi ve müslüm baba malesef hala bu konular iiçin rahatsız edilebilir konumdan kurtulamadılar....
gerçi aksu abinin bu yonde bi çırpınışı var ama görmezden gelliooz :d
uleeyynn.. :evil: :evil: noliiii burda.... :mrgreen: :mrgreen: hakkımızda asılsız mesnetsiz dayanaksız ithamlarda bulunanlar olmuşşş...parçamı lazım ne istiyonuz.. sizin içim motorumu parçalarım beaa... sarıkayalara ezdirirmiyim kardeşlerimi .. ne istiyonuz .. yarın sabah sökiim gönderiim hemen..... :mrgreen: :mrgreen:
Okanım benim arabanın rot başımı ne arızalıymış , mümkünse senin regalin ruhsatını bana bir fakslayıver. (fazlamı abarttım ne ?? )
Bu arada kendime, doğum günü hediyesi olarak regal hediye ediyorum ,( kimse böyle bir hediye vermediğinden kendi kendime veriyorum artık ),bu durumnda en iyisi ruhsatı Okanın adına çıkartmak ( bu arada motorlu taşıt vergileride ellerinden öper Okanım) :) :)
vurun abalıya... :?: :?: benim regalin ruhsatı havalarda uçuşuyo zatti...sanada gönderiim deli çerkesim...
:mrgreen: :mrgreen:
ya aksu baba benim işim şantiye olunca ve müşterilerde cumartesi ve pazar gelince benim için yaz tatili şantiyede geçmeye başladı(tabiki bizim şantiyenin dış işleri %90 bitmiş biz çoğunlukla daire içi işleri yapıyoruz... bu arada şantiyede yani kooperatifte olimpik yüzme havuzu olunca bizim tatiller zorunlu oraya kaydı ) Yazın katılamadım gezilere ama sonbahardakileri bir aksilik çıkmassa katılacaz
Saygılar ve sevgiler
yok abi motor alırken ruhsatı sipidi adına çıkarıyoruz.O motorun vergilerini de ödüyor.Yani bu durumdaAlıntı:
Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
1-Parça lazım olduğunda Müslüm Baba
2-Gece 2'den sonra her türlü sorun için Aksu abi
3-Garantiden değişecel parçalar için Okan Abi
4-Yeni çıkarılacak ruhsatlar için sipidi
aranacak bilgi verilecek onlar gerekeni yapacaklardır :) :D:D:D:D
Bu kadar işten sona binmek içinde birini bulda motorada o pinsinAlıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı