Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sizi anlamakta şuan zorlanıyorum. Siz bu olayları yaratanlara tepki vereceğinize duyarsız kalmayalım diyenlere tepki veriyorsunuz.
Carvalho Kaanka seni de klavyenin ötesinde buluşmalarda hiç görmedim ben mesela... Demişsin demek ki etrafına iyi bakmamışsın. 05/10/2007 tarihli buluşmada oradaydım. Bu arada bir şey daha söylemek istiyorum toplanılan mekan güzel ama çok gürültülü, insanlar aralarında guruplaşmış, ekibi toplayıp böyle konularda konuşma yapacak tartışma ortamı sağlayacak arkadaşı orada göremedim???
Bu sitenin amacı konuşmak bir şeyleri paylaşmak değilmidir???
Her konuyu alınganlık yapıp sitenin kişiliğine yapılmış bir saldırı gibi algılayıp insanları terslemenin bir mantığını göremedim.
Kaanka tekrar diyorum ki ben de sanal tepkiler hiçbir işe yaramaz, ses getirecek tepki vereceksek bunu kurgulayalım ve hayata geçirelim...
Milyon tane konuyu e-postalarında okumadan tepki olsun diye forwardlayan o kadar insan var ki... NE İtalyan ürünleri ne Fransız ürünleri sanalda boykot edildi. Sonuç???
Bir şeylere karşı isek duruşumuzu ifade etmenin yeri sanal olmamalıdır. Bu platform fikirlerin paylaşılması, yapılacak eyleme zemin hazırlayacak işlevsellikten öteye gidemeyecektir. Bu işlevselliği doğru kullanmak için organize olmalıyız ve ilk buluşmamızda hareket planı çıkarmalıyız diyorum ben de...