kardeşim aramıza hosgeldin sen fazla dusunme al bir regal gerisini bosver uzmez senı
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim aramıza hosgeldin sen fazla dusunme al bir regal gerisini bosver uzmez senı
Hoşgeldin kardeş,
Motorunun bakımlarını aksatmadığın, ona gözün gibi baktığın sürece dünyaları gezersin...
Ben Samsun'a gittim geldim (toplamda 1.600 km) tık demedi. Tayfun'un Türkiye gezisi var ki topiği okumanı tavsiye ederim...
Dediğim gibi, iyi bakımla üzmez bu motorlar...
üyeliğin hayırlı olsun hoşgeldin arkadaş...en kısa zamanda motoruna kavuşman dileğiyle....
hüseyin hoşgeldin kardeşşş...
hos geldın...motorunuda alınca tam bır motorcu olacaksın...en kısa zamanda ınsallah 8)
aramıza hoşgeldin
hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür edrim öncelikle aklıma takılan bir soruda boyum 1.84 bazıları bu motorun bana küçük geleceğini söylüyorlar. Bu doğru mu? ve 250cc içinde 2 modeli bulunuyor hangisini tavsiye edersiniz?
Hoşgeldin Hüseyin,, sana T gidon yani class modelini tavsiye ederim,motorda yüksek durma olayını halletmez belki ama daha uzun görünümlü bir motorun olur lakin class modelinin ön teker açısı daha fazla olduğu için.. motoruna kavuşman dileğiyle 8)
Hoşgeldin... Umarım biran önce motoruna kavuşursun.
hosgeldın arkadasım kesınlıkle senı uzmıcek bı makıne ve boy konusunu dert etme dedıklerı gıbı t gıdon olanlar uzun duruo en ıyısı gıt otur bı ustune sende kendın gor servıs konusu burda ankarada problemsız ama senın oraları bılemıyorum tekrar hosgeldın