Hoşgeldin dostum... Bende aslen Sivasın neresindensin? Biraz kendinle ilgili bilgi verirmisin. Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun...
Yazdırılabilir Görünüm
Hoşgeldin dostum... Bende aslen Sivasın neresindensin? Biraz kendinle ilgili bilgi verirmisin. Umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun...
hoş geldin....
aramıza hoşgeldin
hosgeldin kardes, en kisa zamanda motoruna kavusmani dilerim
arkadaşlar herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. hoşbuldukk...
ben sivas merkezdenim.ama iş yerim kangal'da. duymuşsunuzdur kangalı. orda özel bir şirkette elektrik teknikeriyim.
okan kardeş valla haklısın, buranın havası serttir ama insanıda merttir. motor kullanmak için biraz kısa zamanımız var ama olsun. aslında benim skooterim var onu kullanıyorum şimdilik inşallah ilerde bir R&R de ben alabilirim.eğer yine yolun düşerse beklerim misafirim ol.
buarada adım gökhan...
hoşgeldin gata :D
slm...dedelerim sivas kangal lı...sarıpınar köyü!!!ben göremedim ama...hoşgeldin aramıza!!!
kazasız günler!
Hoşgeldin ....Aslında bende dün kayıt oldum.... Neredeyse 6 aydır siteyi hergün takip ediyorum herkesi çok yakından tanıyorum ama aktif bir kullanıcı olamama endişeleriyle kayıt olamamıştım... Sivas'ta tek R&R sahibiyim diye üzülürken yazınız üzerine hemen atladım,sürekli Fazer'lerla gezmekten sıkıldım... inşaallah senin R&R'ınla birlikte güzel gezilerde buluşuruz...Alıntı:
gata Nickli Üyeden Alıntı
Abi inanmıyorum ya...Gökhan... senmisin nerelerdesin abi sen ya...Şu senin R&R işini çözelim hemen...Alıntı:
gata Nickli Üyeden Alıntı
aileye hoşgeldin umarım katılımcı ve kalıcı olursun