hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Yazdırılabilir Görünüm
hoş geldiniz sefalar getirdiniz...
Hoşgeldin Gezgin Murat arkadaşım. Kurban Bayramı'nda ben de Samsun'da olacağım büyük ihtimalle... Haberleşiriz.
[quote="inci"]hoşgeldiniz... kino babayı çok özledik söylermisin ona ...[/quote
not alındı inci öğretmenim. bende sizleri tabii bu duygular karşılıklı oluyor her nedense
gezgin murat hoşgeldin foruma iyi yaptında geldin
burada hababam yazacaksın mersin motorda ki gibi gündüz yaz akşam görüş olmuyor.
özlemimizi yazılarımız ve telefonlarla gideriyoruz burada
hoş geldiniz aramıza kazasız belasız kullanmak nasip etsin rüzgarın bol olsun
İyi oldu ya Mersin de üyelerin çoğalması. Seneye yaza Ankara RR olarak çadırları kapıp geleceğiz ya sadece Kino Baba ya misafir olmak da ağır olur Kino Babayı işinden gücünden ederiz diye düşünürken üyeler çoğalıyo.
Hoşgeldin gezgin murat kardeşim.
aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kino babanızla 29 ekim konvoyunda beraberdik onda sizleri çok özledi hep anlatır toplantılarınızı aslında sitenizi tam bilemiyorum daha dogrusu çözemedim ama gezi resimlerimi vede 29 kontej resimlerimi yüklemek istiyorum şimdi onunlarla ugraşacam yüklemeye bu arada samsundaki arkadaşlar sonsuz_duman@hotmail.com veya burdan bana özel mesajla sakıncası yoksa telefon numaralarını yollarlarsa sevinirim oraya geldigimde tanışmak isterim SAYGILARIMLA
hoşgeldin murat kardeşş.. özelden attım numaramı..inşallah görüşürüz...
hoşgeldin...
allah kaza bela vermesin daha nice 15000'lere
ben şahsen ancak fırsatım olursa haftasonu binebiliyorum çok kıskandım doğrusu 8)
hoşgediniz...