Alıntı:
technosat Nickli Üyeden Alıntı
Navisgasyon cihazının yanında file koruma , mont , dizlik , eldiven, 3 adet kask , alarmlı disk kilidi , halat kilit , xenon far ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvırım var. haklısınız halen motorum yok.
Çoğu kullanıcı ikinci el almamı tavsiye ediyor. Fakat bende felaket derecesinde titiz adamımdır. ancak hayatımın en züğürt dönemimi yaşıyorum. banka kredisi alayım dedim. 2003 den kalma bir Denizbank takibine takıldım. bu Bankayla bu konuda 4 kez mahkemelik olduk, 3 kez ben kazandım bir mahkemem devam ediyor.normal bir banka müşterisinin kredi puanı 1.500 dür. her kanuni takip veya mahkemelik olduğunuzda 100 puanınız düşer.şimdi banka beni mahkemeye veriyor 100 puanımı kırıyor ben kazanıyorum tekrar mahkemeye veriyor yine 100 puan düşüyor., mahkemeleri kazanmama rağmen 4 defa puanım kırıldı.ancak Kara listedeyim , bu yüzden hiç bir bankadan kredide alamıyorum.
baktığım 2.el sayısını unuttum.hatta 2. el experi gibi bir şey oldum.ve halen kafamdaki kadar temiz bir motora denk gelemedi.neredeyse tamamı ahı gitmiş , vahı kalmış motorlar. elimde kalmaması için sırf almış olmuş içinde almam.bakalım kısmet işte halen arıyorum. bu kadar ıvır zıvır aksesuarıda motor hevesim kaçmasın diye alıyorum.alınca hiç bir eksiğim olmasın.