inci;
ya birde sakallar icin bir şeyler bul bari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
Yazdırılabilir Görünüm
inci;
ya birde sakallar icin bir şeyler bul bari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8)
abi sakal ; bilgelik belirtisi ...
sakal ; yaşanmışlık, deneyim , göstergesi,
sakal ; babacanlık ,saygı işareti... :love: :love: :love:
cok degısık bır kısıyım kurt adam oldugumu soyleyen olmadı ama bazı arkadaslarım ortadan kayboldu bılemıyorum :mrgreen:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yani yaşlılık dememek için bir laf bu kadar mı çevrilir. :P Gerçi ben de memurluk dışındaki hayatım boyunca hep sakal bırakmışımdır.Alıntı:
güzel hoş diyorsunda ne tip sakalAlıntı:
top sakal var ; ince sakal var ; doğal olanı var ; beyaz olanı var dimi... :mrgreen:
ama sen varya sennn işi biliyon yine yumuşak yerden vuruyon 8) 8)
sana pes diyorum başka birşey demiyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P ....sakalı sadece yaşlıllarmı kullanıyo?. :| ..bizim Deniz var ,hani nick i "gecee" ... O, daha yeni askere gidecek yani 20 li yaşlarda 8) ....O " da sakal bırakıyo...., vay be Deniz de yaşlanmış demekk ki :P :P :P :PAlıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki mavi atletli ev kişisi ben oluyorum -ki bu resmin üstüne 4-5 ay daha hiç dokunmamıştım sakalıma-. Ne kadar bilge, babacan, saygılı görünüyorum değil mi :)Alıntı:
Sağol İnci Hocam.
http://img452.imageshack.us/img452/9563/ev7qh5.jpg
hedefi 12 den vurmuşsunuz... bir çok kişi şimdi saç şeklini değiştirecek demektir bu... :alkis: bazı şeyleri şaçta sakalda değil ruhta aramak lazım öyle değil mi:? :smile:
leaa havlee..... :evil: :mrgreen: kellik bittide şimdide hanki saç modeline mi döndük.. ilahi İnci örtmenim... :mrgreen: :mrgreen: yok işte yok bisde yoookk...maden olan yerde ot bitmes geyiiini söllim bari aklıma başka bişi gelmiyo.... :mrgreen: :mrgreen:
VAR VAR DA SAKLIYON DİMİ NASAR DEĞMESİN DEYEEEEE :P :P