abi fizik bolumunde cile dolduruyorum. 3. senem. okuyorum. saolasin. en kisa zamanda surmeyi de sokucem insallah.Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
abi fizik bolumunde cile dolduruyorum. 3. senem. okuyorum. saolasin. en kisa zamanda surmeyi de sokucem insallah.Alıntı:
Burak motorunu almışsın ama satan çocuklar sözünde durmadı mı yoksa. Hani motoru ODTÜ ye öğrenci yurdunun önüne kadar götürüp teslim edeceklerdi, neyse onlar sözünde durmazsa Çetin Çağlar durur sağolsun.
Seninle konuştuğumuz gibi kampüs içinde yavaş yavaş, ancak özel dersi unutmayacaksın ve ehliyetide bekletmeden halletmeye bakacaksın.
Cumartesi günü saat 14 de Anatolia ya motorla gelmeye çalışma sakın. Tekrar dan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
hayırlı ugurlu olsun kardeşm güle güle kullan allah kazadan beladan korusun
Burak sakın ha motoruna iyice alışmadan ve motorunun fren ve genel aksam ayarlarına iyice güvenmeden çıkma trafiğe.. ıslak zeminde gaz açmamakla iyi yapmışsın,çünkü kuru asfaltta tekerinin kayması tecrübesini edinmeden ıslak zemini hiç tecrübe etme derim,malum bizim motorların lastiklerinin kalitesi düşük biraz.. unutma motoru beyin kullanır..motoru mantıklı insanlar kullanmalıdır..iyi bir motorcu asla gaza gelmez !! 8)
mehmet abi naptin allahaskina. dun motoru yurdun onunden yola dogru bile cikaramadim :P ama bu aksam soyle yavas yavas bi denicem okulun icinde gezmeyi. daha calistirmadan. cunku durmak icin direk on frene yukleniyorum. alisamadim daha. ama atla deve degil ya, topu topu iki tekerlek ya, ne kadar zor olabilir :PAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Çetin moturunu ne arada sattın ?
Neyse hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullan
Ben satmadım sadece antalyada eve kapattım
Hımmmmm aman iyi satmadığına memnun oldum daha yeni almıştın da şaşırdım sattın zannettim ama yinede Burak kardeşimin bir RR sahibi olmasına sevindim
Alıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
Ben jeolojide 6,5 sene çile çektimmmm benim çilem 1985 de bitmiştii şimdi
yeğenim iktisat da 2.senesi 1.sınıf kolay gelsin diyeyim
motoruda sürersin sakın kasma kendini hele bide fizik deymişsin oooo motor zaten mantık ve fizik işidir bir yerde
yavaş yavaş sökecek ve süreceksin acele yok
abi senin çilen bittiğinde ben daha portakalda vitaminmişim :P :P :PAlıntı: