Vaybeee saol ilker...
Yazdırılabilir Görünüm
Vaybeee saol ilker...
hayret yavvv....demekki her meyve faydalı diilmiş...yada bilinçli tüketilmeliymiş...
greyfurtada şaşırdım portakala da...hatta gargaraya da...en iisi alkol alıp yatıp uyumak... 8)
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
sana katılıyorum okancım engüzel iksir beyaz peynir kavun rakı :mrgreen:
portakal kabuğu ile ehliyeti vermem....kolay mı öyle!!!! :)
greyfurt olayını bende okumuştum daha önce ama insanın aklından uçup gidiyor...umarım bigün bu hatayı yapmam!!!
yavv Gökhan abii.. ben bi konuya dalınca olay rakı balık mevzuuna dönüyo.. atacaklar beni en sonunda siteden... :mrgreen:Alıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
bi de o rakının yanıda mangalda tirsi olacak...şööle sıttan ikiye yarılmış kılçıklarıda yakılmış olacak .. hiç uuraşmadan götüreceen rakının yanında.... :D :mrgreen: en sona da kabak tatlısı veya beton helva ii oluyo... :roll: :? :mrgreen:
teofilin, varfarin etken maddeli ilaçlarda greyfurt suyuyla karışmamalı:)
ecza kutunuza bir bakın gerçi sizde olmaz genellikle yaşlıların kullandıkları etken maddelerdir
ilaç ismi olarak aklılmda yok etken maddde olarak kalmış
bu olay bizzat başıma geldi kız arkadaşım grip oldugu zaman antibiyotik alıyordu ve greyfurt suyu içiyordu aradan ebey bi zaman bgeçti ve yazıdaki belirtiler ortaya çıktı ve byaptığımız araştırmalar sonucuunda bu yazıyı bulduk ve bu konuda yaptığım diğer araştırmalar sonucunda doğru olma ihtimalinin oldugunu anladık ve greyfurta arab verdi. çok şükür kötü bi sonuç olmadı ve baş dönmeleri bitti.lütfen dikkatli olun
ya bu greyfurt böyledir işte
özellikle kalp hastalığı olup ilaç alanlar dikkat etsinler greyfurt ile hatta hiçbir sıvı ile ( SU HARİÇ) ilaç almayasınız ilaçlar sadece ve sadece SU ile alınıyor susuzda içmek faydalı değil aksine zararlı (bende 5 tane ilacı susuz içerdim )
Bunu sorsaydınız söylerdim size
benim evimin bahcesinde greyfurt ağacı var hemde Pembe greyfurt biz sıkmayız
greyfurt u yeriz dilim dilim içi de su damlacığı gibi olur ve agzının içinde patlar o tanecikler.
ama ne zaman benim hanım greyfurt yese 12 saat kendine gelemez yatalak oluyor ( tansiyon dibe vuruyor ) elden ayaktan kesiliyo.
ama faydasıda var zıpırın tabii gençlere herhalde...