Aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle sen hele motoru al nasıl ve neşekilde götürmen gerektiği konusunda kanuni işlemlerle fikir verecek abilerimiz var muhakkak yol yordam göstereceklerdir
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle sen hele motoru al nasıl ve neşekilde götürmen gerektiği konusunda kanuni işlemlerle fikir verecek abilerimiz var muhakkak yol yordam göstereceklerdir
hoş geldin bende kucuğum burda merak etme :)
öncelikle aramıza hoş geldin kıbrısa araç geçirme konusunda yardımcı olabilirim bildiğim ufak tefek tiyolarla gümrükte ödeyeceğin parayı azaltabilirsin. malum 5 sene oraqya gittim geldim arabayla. ayrıca kıbrısta nerdesin ne iş yapıyorsun orada.
avatarında ki resim eger kktc de cekildiyse ve ben yanlış seçmiosam orası magusa olması lazım :D ahhhh ahhh ne yıllarım geçtiii beeeee :D
İnsallah,yardım konusunda süphem yok R&R forumu en güzel motorsiklet forumu bence....Kıştan yaza para biriktirip alıcam motorumu türkiyeden :cool: kıbrısta chopper tipi motor cok az ....daha cok cross ve supersport tarzı var onlarda R&R cilere gelmez 8)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
uĞUR Abi ben girnede kalıyorum yani resimde girnede harbourda çekili 8) olsun iligine teşekkür ederim,ben girne öğretmen evinde geceleri resepsiyonda çalışıyorum sabahta okula gidiyorum bayağı yoğun oluyorum gün içerisinde ve ulaşım aracı da bir sorun gerçi kıbrıs trafigi bambaşka bir sorun :twisted: tercihim çift tker oldugundan havalı ve ağır motorları seviyorum işte bu yüzden burdayım 8)
aslan biraderim hoş geldin aramıza
sana en yakın kino ve gezgin murat var motor aldığında veya alacağın zaman kinoyla irtibat sağla kıbrıs gidiş geliş işlemlerinde sana çok yardımcı olacağını sanıyorum ..... aman ha öyle kanuni falan gibi dandik motorlara 3500 sterlin falan verme bizide üzme sen 3 veya 3500 ytl gibi hazırla bak sana ne RR,ler ayarlarız
Bilgilerin için cok tessekkür ederim aslan abi 8) ....Bu kıbrıslılar burda kimin sayesinde yaşadıklarını bazen unutuyorlar o dandik kanuni motoru (sırf piyasaya göz atmak için sormusştum) abi ama bizim yavru vatan vatandaşı :shock: acayip güzel bir fiyat cekti ana vatan vatandasına :mrgreen: nese zaten su yaz bir gelsin zaten güzel bir para biriktiriop raptorumu alacagım belki bellimi olur 2008 de yeni bir model cıkar veya türkiyede bulunmayan raptor modeli gelir....Saygılar..Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
[quote="wolfsnevercry
uĞUR Abi ben girnede kalıyorum yani resimde girnede harbourda çekili 8) olsun iligine teşekkür ederim,ben girne öğretmen evinde geceleri resepsiyonda çalışıyorum sabahta okula gidiyorum bayağı yoğun oluyorum gün içerisinde ve ulaşım aracı da bir sorun gerçi kıbrıs trafigi bambaşka bir sorun :twisted: tercihim çift tker oldugundan havalı ve ağır motorları seviyorum işte bu yüzden burdayım 8)[/quote]
arkadaki zemin magosada palm beach deki kayalıga benzioo :D özlemişim demmekki. gece resepsiyon işi zordur bilirim bu yaz kaşta bi otelde resepsiyonistlik yaptım bilirim. kktc ile merak ettiğin konular varsa yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla. trafik konusunda hiç dert etme o trafiği sadece orada araç kullnarak çözersin hemde çok basit oluyor.
hos geldın kardesım...
R&R aılesi sureklı buyuyor...
yurt dısı ama gonlumuzde olan yerlerden uyelerımız var...
( sanal bır harıta mı yapsak...buralarda uyelerımız var dıye ısaret koysak) 8)
hoş geldin
ben kıbrısta arabalar filan daha ucuz oluyo diye biliyodum
burdan okumaya oraya giden arkadaşlar ucuz paralara iyi otolar alıyolardı gerçi zz plakaydı buraya temelli getiremiyolardı ama eskiden di heralde
orada ikinci el motor fiyatlarıda sıfırlar gibi pahalı mı
Haklısın ikinci el fiyatları ucuz otomobiler filan gayet iii oluyor ama motor farklı 8) yani farklı derken R&R yok + buranın yerlisi bizi kazıklarsa ne yapacaz sesimizi kime duyurcaz (kıbrısllıları bilen bilir :x ) ve sizinde dediginiz gibi aracınız türkiyeye cıkaramassınız...bu yüzden gecici deilde kalcı bir sey yapamak istiom...Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı