selam arkadaşlar...Şu sarıkayaların net adresi lazım.Bana yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Yazdırılabilir Görünüm
selam arkadaşlar...Şu sarıkayaların net adresi lazım.Bana yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.yellowrockmotorcycle.com/Alıntı:
mes Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun ama sorun ortada bence en kısa zamanda çözülür inşallah
Okan teşhisi koymuş motorlarımızın ateşleme sistemi elektronik olduğundan eteşleme bobinleri komutanında dediği gibi bozulabiliyor yada kablosu bi yerden kısa devre yapıp ateşlemeyi bozuyor , sakın bilmediğin kimseye elletme sadece bobini değiştir birde NGK buji kullanmayın Çinli kendi yaptığı NGK bujisinin taklitinide kendi yapıyor en güzeli BOSH kullan bidaha da buji sorunun olmasın. Ateşleme bobinleri çok pahalı değil dikkat et 15 YTLden fazla para verme. Acilse hemen sana buradan bugün kargoluyayım, Emre Ltd de varmış.
herkese selam...burada bir honda rebel 250 topluyorum.Parcalarının büyük bir bölümü Raptorun aynı.Bunun için Emre ltd. ten sipariş versem sağlayabilir miyim? Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum bir de Emre ltd.ye ulaşabilecegim mail adresi ve tel. lazım.Teşekkür ediyorum arkadaşlarım.
gereken parçalar
1-benzin deposu
2-motor koruma demiri
3-aynalar
4-sele
5-Class tipinin yan çantaları
6-jikle kolu
7-egzoz takımı
8-ön peg
9-sisi bar
10-ön arka lastik
Kardeşim sana özel pm atacağım ama rebelle herşeyin aynı olduğunu sanmıyorum yinede sen kendin sor.Alıntı:
mes Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
sararan eksoza ne gıbı bır ıslem yapılabılır....
ne ıle sılersem eskısı gıbı parlar...
pasta cıla olmuyor.farklı bısıler lazım...
acaba cımeto mu sursem :P
arkadaşlar Raptorunuzun kıymetini bilin...parçaları tek tek satın alıp raptoru topladığınızda 17.000 ytl ye mal oluyor....Parça almak için Muğla bayiini aramıştım o söyledi...inanılır gibi değil :cheesy:
yaww ben alt tarafı 6000 ytl.istiyorum alana hatta benimkinde bi sürüde exstra var .....17000 ytl.miş doğrudur valla
kıymetli raptorcular buji sorunuma yardımcı olan ve tavsiyelerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.beyin 50 ateşleme bobinini 25 ytl ye sarıkayalardan getirttim.henüz taktırmadım inşallah çözüm bulurum.