nereye çelebi murat böyle bir yere gitmiyorsun...
bir yönetim kurulu seçildi ama alper, onları kim seçti...
ayrıca bu sitenin sahibi alper dir.
yönetim varsa denetimde olmalı peki ya yedeklere ne demeli...
Yazdırılabilir Görünüm
nereye çelebi murat böyle bir yere gitmiyorsun...
bir yönetim kurulu seçildi ama alper, onları kim seçti...
ayrıca bu sitenin sahibi alper dir.
yönetim varsa denetimde olmalı peki ya yedeklere ne demeli...
çelebim muratım bazı şeyler açıklanamaz açıklandığı haldede anlaşılmaz ama yaşayanlar katılanlar bilir . ve ortam oluşur bazı karalar alınır ve verilir ......
sitenin kurallarını bi oku . okumadığın için bilmiyorsun bilmediğin içinde yazıyorsun önce bi düşün neden niçin nasıl olmuş diye ve ihraç maddelerini bir daha dikkatli ve geniş düşünerek oku . ayrıca beni silin diyosun ama şu anda site kurallarına göre bi durumun yok .bence ama illede silin diyorsan yaparsın gerekli müracatını verilir hakkında bi karar .
ama ben seni severim sayarım sen çok kaliteli mert delikanlı bir kardeşimsin her şeyimle sana güvenirim gerekirse sığınırım ve hatta emanetim olsa dönüp arkama bakmam ... bak bu yazdıklarımı düşün ve ilişiği kesilen ve kesilecek kişilerde bu sana karşı olan duygularımı hakaden kimse varmı gözle
birden hiddete kapılma .....kendine gel......
Arkadaşlar yonetım kurulu sitemizin eski kok kadrosundan olusturulmutur.Yönetim kurulundakı uyeler hal ve hareketlerıyle herkesın sevdıgı ve saydıgı kısılerdır.Yönetim kadrosunu olusturulmasında anket mantıgı beklenemez.
Evet site hepimizin ve bizler yani katılımcılar olduğu sürece bu site varlığını sürdürebilecek.Bu yüzden bir yönetim oluşturma gereği duyuldu ve kararlar tek kişiden değil farklı düşüncelere sahip kişilerden oluşmuş yönetim üyeleri aldı
Bence şu topiği bi gözden geçirin en azından bu kararı tek kişinin almadığına emin olun
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=45117#45117
YÖNETİM KURULU KARARIYLA.
speedygonzales kayıtlı üyemiz;
1.RaptorRiders üyelerini başka bir gruba dahil etmeye çalışma çabaları ve bunu sitemizin mevcut database'ini kullanarak gerçekleştirmesi.
2.Başka bir oluşumun reklamını yapması.
3.Gruplaşmalara sebebiyet vermesi.
4.Başka sitelerde izin almadan grubumuza ait özel ve şahsi resimlerimizi yayınlaması.
5.Yasak oldugu halde grup sürüşüne alkollü katılması nedenlerinden dolayı
RaptorRides Ailesinden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.Burda hersey ne sekilde anlatılms celebı kardesım sorularının cevapları burda hala neye karsı gelıyorsun anlayamadım
sevgili alper... çok fazla kafa yoruyorsun bu işe bizlerin uğraşacağı şeyler bunlar mı?Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
ciddi bir site olucaz diye parçalıyoruz kendimizi...
hadi yönetim var peki ya denetim ve yedekleri...
lütfen rica ediyorum burası bir şirket olmasın...
bizlerin ortak noktası bunlar değil ki...
bu yönetim kararı olabilir ama insanların içi rahat değil...
aylardır söylediğim ve yazdığım yerlere geliyoruz şimdi...
koskoca adamlarız 40 yaşına gelmiş birine ne yapacağını söylemek benim haddime düşmez, işimede gelmez...
şunu da söyleyeyim eğer yönetim varsa bu site senin olmaktan çıkar pratik olarak...
Komutanım ben hiddete kapılmıyorum.Hepiniz yani site yöneticileri benden yaşça büyük insanlarsınız sevdiğim abilerimsiniz saygısızlıkta yapmak istemem ama ERGÜN abiyide tanıdığım kadarı ile kötü biri değil...Bu sitede bir oylama yapıldımı yönetim kurulu seçiyoruz oy verdikmi?Site sahibi alper eywallah .bilmediğimiz konular varsa tabiki böyle yorum yapmak yersizdir.
ERGÜN spedyy diyorki;
Kimi yolda bıraktım kime saygısızlık yaptım..
ben bunu bilmek istiyorum...Üzüldüm açıkcası..
http://www.postimage.org/PqWX1TS-0f3...68497e9dbc.jpg
çelebi murat ve onun gıbı dusunenler ıcın
senın savundugun kısı ıste bu baska soze gerek yok
Kı..... RR YÖneticileri sence bu saygısızlık değilmi?
Hando abi yanlız butun forumlar aynı oluşum içerisinde hepsinin aynı şekilde adminin seçtiğği moderatorlerden olusmus bır yonetım kadrosu varAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
yani bütün motorsiklet sitelerindeki içerik ve kurallar aynı olduğunu mu söylüyorsun?