-
Saol uğur bende öyle yapcam zaten sadece ulaşım için forum daki herkeze (DELİKANLI SÖZÜ VERİYORUM) 8) Burda araçsız olmak kadar kötü birşey yok!Antalyadan arkadaşım geldi lefke avrupa üniversitesine ama araç olmadığından 2 haftada bir göüşebiliyoruz lefkeden-girne 2,5 saat sürüyor düşünün :shock: son arabada 18:00 da :evil: ben motoru iyi amçla kullanıcağıma dair siz ABİLERİMZE SÖZ VERİYORUM....Uğur abi trafiğe dikkat ederim sözlerin kullağımda...Saygılar
-
buraya yazayım bari demiştim
DOLPHIN-1 adlı Ro/Ro gemi bugün sabahtan beri 7 knot fırtınadan dolayı tehlike sinyali veriyor 3-5 konteyner denize düşmüş
Bu gemi Mersin den dün akşam MAgosa'ya doğru hareket etti
7 personeli gemiden tahliye edilmiş 3 personel kalmış şu anda da halen operasyon yapmakla ugraşıyorlar
öğlene dogru Girne limanından romork kaldırılmış gemiye yardıma oda bu saatlerde yanında olmalı
allah yardımcıları olsun.
sabahtan beri çok ama çok üzülüyorum içim kararmış bir vaziyette
can kaybı yok allahtan şimdilik ama durum kötü halen fırına devam ediyor
-
Kino biz bu haberlerden uzak kalıyoruz malum ilgi alanımızda değil ama denizcilik gerçekten riskli bize bu tür haberleri bari sen verde haberimiz olsun malum satılmış medya töbe töbe yine işe siyaset bulaştıracağım şimdi , neyse sen bize bu garip insanların akibeti hakkında bilgi ver.
-
wolfsnevercry umarım istediklerin gönlüne göre olur
-
KİNOOOOOOO yaw şaşırdım kaldım bu senin gemi değilmi ya
-
yok bizim gemi değil bizimkinin adı özerbey bu aslında rakibimiz diyecem ama tabii ticari yönden
ama içindekiler kaptan çarkcıbaşı falan bizim de dostumuz.
öğlen uzaklarından geçen israil bayraklı rialto adlı bir gemi 1 mil acığına geldi ve beklemedeydi
ulsulararası denizcilik kuralı en yakınındaki gemi yaklaşıp beklemede kalırmış. zaten devamlı mersin e çalışan gemi olduğu içinde tanışık gemi yani.
bu rialto isimli konteyner gemiside (200 metrelik) Mersinden kalkmıştı israile gidiyordu tahliye edilen 7 personeli bu gemi kendilerine almış
şu aralarda girneden kalkan romorkör de varmış olması gerekir hayırlısı
geminin dümeni kilitlenmiş ve komuta dışına cıkınca bordadan aldığı dalgalarla su girmiş makine dairesine makinelr stop etmiş falan filan aldığımız haberler bu şekildeydi.
-
her şey olacağına varır ne diyelim inşallah bi facia olmaz herkes sevdiklerine sevenlerine sağlıcakla kavuşur ...allah yardımcıları olsun....
-
Bugün hava kıbrıstada kötüledi deniz çok dalgalıydı allah kaza vermesin :(Kino abi üzüldük vallahi gecmiş olsun :(