15-20 yeterli hız.Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
15-20 yeterli hız.Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
hmm ok sağolasın
Ne oldu çalıştımı yoksa bu konuda uzman üyeler var sana yardımcı olsunlar yani itmek için :mrgreen:
Ben sana ne dedim motoru alırken, bu motor yaramaz gel 2.700 e 2005 model bu masraflı motoru alana kadar 3.000 e 2006 model sıfır gibi motor alayım demedimmi. Şimdi uğraşıp duruyosun. Motoru servise götür ve komple elden geçirt sonra da okul da binmeye çalış.Alıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
Bak dün Sivas daki arkadaş Gökhan geldi Ankara ya aldı kız gibi motoru 2006 model 1700 km. de. 200 e de mont nolan kask eldiven vs aldı motor sahibinden, mis gibi götürdü motorunu attı trene ver elini Sivas. Şimdi ne yapalım ODTÜ ye gelip senin motoru mu itelim.
ehehhehe.... konuşşş AKSU DEDE.... :mrgreen:
Konuş tabi Aksu dede büyük sözü dinlememek başa neler getiriyo herkez öğrensinki kimse bidaha yapmasın :P :P :P
Buji sorunu gibi gelmiyor bana anlattığına göre çünkü buji bozuk olsa hiç çalışmaz veya tek silindir çalışır zannedersem yazdından anlaşılan motor gaz yemiyor Bakıp bakmadığını bilmiyorum ama yeni kullanıcı olduğunu varsayarak yazıyorum bunları bide bu benzin depo musluğuna bak belki benzin bitmiştir yedeğe geçirmeyi unutmuşsundur yani gaz yemiyosa benzin yetiştirmiyo demektir .Bunları ; benim de başıma geldi ve başına gelen çok kişiyi bildiğim için yazıyorum ama eğer sorun o değilse ve seni aşan bir sorunsa oraya RR servislerinden birinin ustasıyla konuşalım gelip baksınAlıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
ilk motorunda yaşamadığın sorun kalmadı valla...sen yaşaya yaşaya en usta motorcu olcaksın bence!!!
Türkay, usta gelip baksın ve alsın götürsün motoru da adamakıllı sübap ayarından tutta buji hava filtresi, yağ, akü kontrolü depo ön yan ayak kaynağı derken komple elden geçirsin, yoksa bu çocuk zaten acemi, başına iş alacak.
Aksu abi bööle dediğine göre motor rahmetli olmya az kalmış peki ben ustayı arayım arkadaşla irtibata geçsin fan clubtan nosuna bakayım beraber gitsinler MrQuanta Mehmet abiyi dinle motoruna gönül rahatlığıyla binmak istyorsaan ve kötü zamanda namüsait yerlerde sorunlarla uğraşmak istemiyorsan şu kış günü motorunu adamakıllı bi checkup yaptır