insan neleri unutuyo be moonchild...hayat zalim
Yazdırılabilir Görünüm
insan neleri unutuyo be moonchild...hayat zalim
Hah işte!! Kilit cümle o! Kimler gitti de unutmadık dimi? Allah ailen ve dostlarından ayırmasın. Gerisi hikaye....Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsunmu diim allah komuşmu diim ama ucuz atlatmışsın bilirim az çok o anki psikolojiyi evet herkez yazmış zaten korumasız asla bence korumadanda önemli olan bişi daha var sakin kafa ... Kızgınken kafanız başka bi tarafa takıkken dalgınken motora binmeden bi 10 dakka kafanızı dağıtmaya ve sinirlerinizi yatıştırmaya çalışın korumalarında herzaman faydası olmuyo
aynen öle ....zaten şeytan icadı bu alet...bide kafanda şeytanlar dolaşınca etraf cehenneme dönebiliyo bi anda..ellerim dondu ya hala üşüyorum ...eldiven bile yoktu 20 km gittim
"hayat zalim" diye birşey yoktur aşkı kontrol etmeyede çalışma yoksa dünyaya hükmedersin... zaman en büyük silicidir...Alıntı:
getto Nickli Üyeden Alıntı
aşkı kontrol etmeye çalışma yoksa dünyaya hükmedersin...bu sözü sevdim
getto ılk motorumu almadan once bır abımın nasıhatı once motora bınecegın kıyafetını hazırla demıstı kı ben hala o sozu hatırlarım . benım sımdıkı regalımı almadan once pantolonumu kaskımı ve ceketımı yenıledım . hıcbırsey uzulmeye degmez hayatta .
geçmiş olsun dostum gerçekten ucuz atlatmışsın. eh insanın kafası bir attımı gözü birşey görmüyor buda enbüyük yanlışlarımızı yapmamıza neden oluyor....
çok doru