Alper motoruna tükürücem senin :D pisletmek için değil yaw nazar değmesin diye hehehehehe :P
Yazdırılabilir Görünüm
Alper motoruna tükürücem senin :D pisletmek için değil yaw nazar değmesin diye hehehehehe :P
motor yeniden doğmuş resmen. parfümde sıktırsaydın bu yakışıklılığa bi de parfum lazımmış :mrgreen: :P
motor yıkamaktan ve temizlemekten nefret ederim... çok sıkıcı
Şahane olmuş , pırıl pırl. :D
bu topiği açman çok iyi olmuş ben de ne zamandır yıkatsam mı kendim mi uğraşsam diyodum yıkama da bi yerine bişi olur mu diye kıllanıyodum radyatöre dikkat ederek yıkatabilir olduğumu anladım saolasın aklımdaki bir soru işaretinden kurtulmuş oldum
bu akşam alperin motorunu yakından gördüm benim pis oğlanın yanında yeni alınmış gibi duruyordu ancak alperimin motoruna nazr deydi :D hararet göstergesinin ışıgı yanıoo :d o uyuyamaz bu gece :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Olum alper senin motorun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmiyor ya :D
ya ne demişler abicim ölüyü fazla kurcalama yoksa ?????????????????????????????
alperin yazdıklarını okuyunca ebnde bugün ilk defa motoru yıkattım havalı kkornaya su kaçması haricinde bişey olmadı
motor yıkanınca gözüme daha bi güzel gözüktü
yıkatmaktansa yıkamak çok daha zevkli oluyor sizi temin ederim ki... çok ağır kirler mevcutsa önce benzin istasyonuna giderek basınçlı suyla bu kirlerin kabasını döküyorum, sonrasında doğal süngerler, pamuklu bezler, özel oto deterjanları ile bir güzel yıkıyorum leğende çocuğumu yıkarmış gibi... son olarak nikelaj parlatıcı, yüzeysel boya temizleyici/parlatıcı ve zincir/ dişli spreyleri ile işlemi tamamlayarak inanılmaz bir memnuniyete eriyorum... motorunu kendi yıkamayanlar bunu bir kere tecrübe etsinler muhakkak, bir daha kolay kolay bırakamazlar... :)