hoşgeldin...
7 Aralık Cuma Anatolia Gösteri Merkezi Las Vegas Cafe'de toplanıyoruz.
Bekleriz...
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldin...
7 Aralık Cuma Anatolia Gösteri Merkezi Las Vegas Cafe'de toplanıyoruz.
Bekleriz...
taaaaa 7 aralikta mi baris abi??? neden pazar gunu deilAlıntı:
dağcı Nickli Üyeden Alıntı
sen evli olmadığın için anlamazsın niye pazar olmadığını...Alıntı:
Mr.Quanta Nickli Üyeden Alıntı
cumartesi de millet çalışıyor
aramıza hoş geldiniz
umarım en kısa sürede önce ekipmanınıza sonra da motorunuza kavuşursunuz
hoş geldinn
hoşgeldin ailemize :)
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Sima olarak yabancı gelmedin zaten, biyerlerde mutlaka karşılaşmışısızdır. birdahaki TFD kongresine motorlarla gidelim o zaman, biraz heyecan yaratırız. Ben computational çalışıyorum, DFT ye dayalı simülasyon yapıyorum, genelde neyi tutturursak onu çalışıyoruz, örneğin şu aralar boronnitrat levhalarda defectlerden dolayı oluşan bükülmelere bakıyorum, kimyacıların deneyine destek veriyoruz. yakın bir zaman sonra da nanotüplere gireceğim. sen?Alıntı:
İsmim rasim.Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
Orada olacağım ama nerede olduğunu bilmiyorum :(Alıntı:
dağcı Nickli Üyeden Alıntı
nanoteknoloji... atomu sevmedigim icin pek ilgilenmedim acikcasi. optoelektronik uzerine calismak istiyorum ben. gerci henuz 3.sinifim ama bi yerlerden basladim aslinda. bi lazer uretimi durumumuz var. prof. sakir erkoc'u duymussundur. istersen seni onunla tanistirabilirim. bilgi alisverisi icin yani.
bu arada anatolia da bahceli 7. caddeyi takip eden, cetin emece dogru cikan bulvar uzerinde. solda gordugun askeriyeyi gectikten sonra sagda kaliyo. cadir tarzi bi yer. dikkatini ceker.
hoşgeldin abi ben de blkentteyim bilgisayar muh. ikinci sınıf.
bu sabah da fizik sınavım var 101 den :( uç gündür sabahlıyorum hayırlısı
Ahmet Oral Section 6 dayım
Şakir hocayı biliyorum buradaki odtülülerden. Deneyi seviyosan devam et, para da iş de orada. Biraz ortalama yapıp biraz da tecrübe yapıp yurtdışına gitmek lazım, türkiyede ms. de Phd. de iyi bir etiket olmuyor. Diğer fizikçi arkadaşlar arasında hocalarımız varsa umarım bana kızmazlar.Alıntı:
O zaman 7 den yürüyerek en fazla 10 dakikaya gidilir di mi?
Merhaba, sınavda başarılar (veya sınav şimdi olduğuna göre umarım iyi geçiyordur :D ), artık finale veya kalan lablara bi yardımım olacaksa çekinmeden gelebilirsin, SA209 dayim.Alıntı:
leventse Nickli Üyeden Alıntı