aileye hoşgeldin dostum
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
sanırım en uzun km görmüş kişi aramızda sensin RR ıyla
walla tebrikler
Yazdırılabilir Görünüm
aileye hoşgeldin dostum
umarım kalıcı ve katılımcı olursun
sanırım en uzun km görmüş kişi aramızda sensin RR ıyla
walla tebrikler
hoş geldin...
bu amcam tam benim kafamdan baksanıza onada durmak benim gibi allerjiye sebep oluyor gez baba birdaha bu dünyaya gelipte demir at sürecek halimiz yok yaa ÖYLE DEYİLMİ DEMİR ATLILAR
HELAL SANA ANTALYALI KARDEŞİM
MOTORCU DEDİĞİN BÖLE OLACAK
SAYGILAR HOŞGELDİN ......!
öncelikle yazı hatalarından dolayı özür dilerim .dogrusunu söylemek gerekirse teknolojiyle pek aram iyi degil uyarıları dikkate almaya çalışacagım. evet 6 ayda 28000 yapmışım aslında bende şaşırdım ama yaz aylarında çalışıyorum kışın geziyorum .kapatokya pamukkale fethiye her yer. birazda apartmışım galiba . 4 defa zincir degiştirdim ama bakımını sık sık yapıyorum özellikle yag ve hava filtresi bakımını sık sık.zaten regali sevmemin bir nedenide biraz nazlı bir makina olması fazla ilgi istiyor. örnegin her gezi sonunda vidalar somunlar sıkıştırılmalı ben bakıyorum ki geziyom .ve motoru iyi açtım eger motor iyi açılıyorsa ömrü ve performansı çok iyi oluyor .sevgilerle
evet içime dert oldu bu hatalı yazılar hadi ben hatalıyım , hadi ben bilgisayar özürlüyüm neden üstüme geliyorsunuz ki 89 yıl önce olmadıgı kesin ama her halde sekiz dokuz yıl demek istedi diye bir düşünsek mantıklı bir şeyler çıkarabiliriz evet motoru alalı 12 ay oldu ama ben yazın kullanmıyorum motorumu kışın yaptım o 30.000 km . ayrıca 6 ayda 30.000 km o kadarda abartılacak bir durum olmadıgını düşünüyorum bütün kış boyunca sürdüm sürdüm sadece sürdüm. şaka bir tarafa yazımı bende okudum ve hatam çok
aha bir apachi hoşgeldin arkadaş...
bakalım nickinin ağırlığını taşıyormusun?