çok güzelmiş prıl prıl maşşalah
allah nazardan saklasın
kazasız belasız binmek nasip etsin kardeş
Yazdırılabilir Görünüm
çok güzelmiş prıl prıl maşşalah
allah nazardan saklasın
kazasız belasız binmek nasip etsin kardeş
Motor on numara maşallah ama ilk resimdeki eksozla diğerleri farklı neyin nesi yanlış anlama sadece merak ettim.saygılar..
efet abi egzosları istanbulda bu harley grubunun takıldıgı bi yer var.tam olarak net bilmiyorum yanlıs bişe sölemek istemem.orda yaptırdım yani açtırdım..cok tatlı bi sesi var...:)
KDRO55 kardeş önçelikle siteye hoş geldin bende samsun dayım okan ve diger dostlarımızla dostlugumuz süper tanşmak isterim okan nın adresi sende vardır galiba haberleşelim ... ben yeni gıda borsasındayım..
Bende Yok Adreslerinizz.Msnden Ulaşasalım: kadirmehmetkara@hotmail.com
kdr055 dostum yanlış düşünüyorsun capher diyince elle yontmaktan gelen yani elle yapılmış anlamına gelirAlıntı:
KDR055 Nickli Üyeden Alıntı
senin ki, yani bizlerinki fabrikasyon olayı ; yani cruiser demek gerekir.
onun içinde sağını solunu parmaklıyoruz , değiştirmekteyiz ki biraz chopper yani elle yapılmış fabrikasyondan farklı olsun diye uğraşıyoruz. aslında sıfırdan elle yapılan chopper deniyor da bakma işte :mrgreen:
sende arka sinyallarin yeri değişmiş ,önde sisler var , çantalar ve korna falan farkı var gördüğüm kadarı ile ama güzel cayır cayır parlıyor ve yanıyoooo
allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin ..
kardeş sanayilerde çok dolaşıyosun galiba arka plakalık araba paspasından öndeki sisler ve korna da arabalar için biraz motor dükkanlarını ziyaret et 8) :mrgreen:
kadir abi, sag taraftaki kirmizi sey ne? motor blogunun yaninda
[quote="Kino"]kdr055 dostum yanlış düşünüyorsun capher diyince elle yontmaktan gelen yani elle yapılmış anlamına gelirAlıntı:
KDR055 Nickli Üyeden Alıntı
senin ki, yani bizlerinki fabrikasyon olayı ; yani cruiser demek gerekir.
onun içinde sağını solunu parmaklıyoruz , değiştirmekteyiz ki biraz chopper yani elle yapılmış fabrikasyondan farklı olsun diye uğraşıyoruz. aslında sıfırdan elle yapılan chopper deniyor da bakma işte :mrgreen:
evet...ben aksesuar bakımından sölemiştim...:)Tsk.
güzel hoş bir görünüş var kırmızının cazibesi işte :)
iyi günlerd kullanman dileğiyle samsuna selam