Özgürlük; şehirden, trafikten, gürültüden uzak sahil kenarında Denizin kokusunu içine çekip herşeyden uzaklaşıp doğayla ve kendinle başbaşa kaldığın andır...
Yazdırılabilir Görünüm
Özgürlük; şehirden, trafikten, gürültüden uzak sahil kenarında Denizin kokusunu içine çekip herşeyden uzaklaşıp doğayla ve kendinle başbaşa kaldığın andır...
ben de buna benzer bişey demek istemiştim. ama deniz yok dağ var. dağın enerjisi denizden daha fazla... üstelik bulutların üstünde...Alıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
bu arada fotoyu 2005 ağustosunda ağrı dağı 4800metrede çekmişdim... (bulutların üzerindeki ağrı dağı nın gölgesi).
özgürlük yarın kaygısı olmadan "an"ı yaşamaktır...
aslında dağ, deniz bahane önemli olan doğayla başbaşa kaldığımızda hissettiğmiz duygu, onedenle motor sevdalısı değilmiyiz? havayı, rüzgarı, yağmuru yani doğayı hissettiğimiz için, özgür olmak için...
özgürlük TAŞDEVRİnde Yalnız yaşamak
özgürlük:
aksam evınde kucuk dunyalar tatlısı evladına sarılarak onun kokusunu ıcıne cekmektır...
kucuk kalp atıslarını duyacak kadar ona sarılmak...
sıcak nefesını boynunda hıssetmektır...
ozgurluk:
yalansız, cıkarsız, saf...tertemız babacım demesını duymaktır...
ıste benım ozgurluk anlayısım...
Bulutların üzerinde Ağrı dağı gölgesi...Bu ne muhteşem resim... Tebrikler dağcı kardeşim...Alıntı:
dağcı Nickli Üyeden Alıntı
Özgür olmak azrailin bile sana yetişemeyeceği hızda gaz açıp sıkışık trafikte kulağında mp3 çalar varken yanlayarak ön teker arka teker yaparak boş yolda gidiyormuş gibi davranabilmektir :D
Özgürlük; birisi, bir konu hakkında yeterince güzel bir şeyler söylemişken aynı şeyi farklı cümlelerle anlatma ihtiyacı duyamayacağın kadar dingin hissetmektir.Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
ve
"Özgürlük sahip olduğun her şeyi kaybetmektir". (Dövüş Kulübü)
Bir yer var mı bildiğin?Alıntı:
[b Nickli Üyeden Alıntı
ne özgürlüğü yaa...
kandırmayın kendinizi...
kimse özgür değildir, olamazda...
insan olarak insanlığa sorumluluğumuz var ....
hade bakın işinize koftiden özgürler..... :mrgreen: