Öyle bir şansları yok malesef, garanti kapsamında motor olduğu sürece parça getirmek zorundalar, kanun var nizam var, o kadar kolay değil herşey.
Yazdırılabilir Görünüm
Öyle bir şansları yok malesef, garanti kapsamında motor olduğu sürece parça getirmek zorundalar, kanun var nizam var, o kadar kolay değil herşey.
Ben motoru aldığımda 3. dişli kırıktı. 140 ytl parca ya verdim işçiliğide aldığım eleman ödedi. 250 verdim dedi ama salladı gibi geldi bana. 140 ytl ye komple dişli takımı değişti. sadece 3. vites dişlisi değil hatta çıkan parçalar duruyor . diğerlerinede birşey olursa diye saklıyorum. Mondial 250 MCT ile vites dişlilerinin aynı olduğunu söylemişlerdi bana . bir sorup araştırmak lazım.
Mondial, kanuni 250 chopper ve regalleri çoğu parçaları aynı.
katılıyorumAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
hava filitresi mondial mct ile aynıdır. ben taktım. ve daha ucuz. :roll:
Yaw annamadığım bişey var
tesbitin şu: falancanın dişlisi
filancanın masura bilyası
benim radyatör
onunki firen müşürü
berikinin fan tangırtısı
bu sarıkayalar anlaşılan arızalı parçaları bir arajman yapıp tüm türkiye ye montajlamış
satmış. Alınan yedek parçalarda garantili olsa !...
daha önce bir bayan eczacı benim ön çamurluğa çarpıp kırdı
yenisini 75 ytl ye getirtik bayii vasıtasıyla monyajını da kendim yaptım yani. masraf olmasın deyi!
mondial servisine soruyorum "hocam bizimki 35 ytl diyor."
hadi buyur. alt tarafı (ölçün) bir karış pilastik parça yaw.
Ulan madem bu kadar çok arıza çıkıyor çok değiştirilen bir parça fiyatı olmazsa daha ekonomik olmalı
Parçalar araba parçasından pahalı yaw :twisted:
Bu adamlara rekabet edecek firmalar olmalı. Rekabetten vatandaş yararlanmalı
Piyasanın tokatını yemeli. Yakında zaten bunun dumanı çıkacak gibi geliyor. 8)
Piyasalarda hizmet anlayışı "MÜŞTERİNİN PARASINI ALINCAYA KADAR!... " değildir.
Ticari ahlâk bunu gerektirmiyor. Müşteri iyi ve kaliteli hizmet gördüğü yere "insan sevildiği" yere gider.
kazıklandığı yere gitmez !...
arkadaşım sarıkayalar parça fiyatlarını inanılmaz düşürdüler.
Mesela o çamurluk yanlış hatırlamıyorsam 75 Ytl den 35 ytl e düştü.
yedek parca fıyatlarının en son guncellenmıs halını nereden bulabılırız?
Ben ekliyecem müsait bi zamanda
Eveet işte sonuç arkadaşlar!!!
Bugün Denizli'ye gönderdiğim kırık ve değişmesi gereken parçalar geri geldi:
1) 5,25 YTL kargo ücreti tuttu.
2) Yedek Parça ellerinde yokmuş, ne zaman gelirmiş, bunlar belli olmadığı için aşağıdaki parçaları bugün kanuni/mondial bayisinden satın almak zorunda kaldım:
Şanzıman 3.dişlisi, şanzıman 4. dişlisi, karter kapak contası ve karter contası = 159 YTL KDV dahil.
3) Motorumu Cumartesi bitmek üzere topluyor servis ve işçilik olarak da 200 YTL istiyor.
28.11.2007 (bu tarihte resmen müracaatta bulunmuşuz sarıkayalar efendilere!!) tarihinden beri motorum yatıyor, yani Cumartesi 31 gün olacak!!! Gördüğünüz gibi toplam masraflar 364,25 YTL'yi buldu maalesef.
Haa bu arada bir arkadaşım saolsun bana kendi motorunu verdi mağdur olmayayım diye, gerçekten istemeye istemeye kabul ettim ve tahmin ettiğim gibi (EMANET MALI CANI BURNUNDA OLUR!!!) konjüktör arızalandı bir de onu ödedim 30 YTL.
Tüm bu yaşadıklarımı derleyip bildiğim tüm motorsiklet dergilerine yollayacağım, ibret olsun diye!!!
Ayrıca bizim Kamuran usta ile konuştum (buradaki resmi servisimiz), benim motorun dışında son birkaç ay içerisinde 7 motorda aynı arıza olmuş ve herkes (garanti dahilinde olanlarda) kendi imkanlarıyla yaptırmış çünkü sarıkayalar efendileri hep aynı şekilde kıvırmışlar!!!
Şu an bile 2 adet motor (benimki hariç) aynı sebepten yatmakta!
Kısacası bu iş hakikaten can sıkıcı ve organize olup şikayet edilmeli bence. Başımdan geçenler anladığım kadarıyla bu sitedeki birçok arkadaşın başından geçmiş.
Kalın sağlıcakla,
Garfiled
geçmiş olsun hepimizin başına gelebilecek bir konu ama sanırım yapacak bir şey yok
şimdiye kadar yazılanlara bakılırsa elden bir şey gelmiyecek
Hukuksal yola niye başvurmuyorsunuz, 1 kişi kazansın adamların hayatı kayar.