Alıntı:
lunatic Nickli Üyeden Alıntı
Zannediyorum forum kurallarında bulunan ve aşağıda verdiğim madde admin ve moderatörlerin dikkatinden kaçmış. Saygılarımla,
52.
www.regalraptor.net forumlarına alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir tekrarı halinde üye siteden ihraç edilir.
Bravoo Kardeşimmmmmm burda alkol reklamının yapılmasını ve kullanmaya özendirilmesini gerçekten yadırgıyorum.
Unutmayalım buraya 14 yaşında giren de var 60 yaşında girende belli bir yaş grubuna hizmet veren bi site değil.
Herkes müptelası olduğu zaralı alışkanlıları kendisine saklasın.Herhalde farklı konu bulmakta güçlük çekiliyor.
Bende Sigara tiryakisiyim ama hiç reklamını yapmıyorumm. Ona kalırsa sigarada beyin hücrelerini öldürür.